Η Άσπα Τσίνα επέστρεψε στο “Just the 2 of Us”

Η Άσπα Τσίνα επέστρεψε στο "Just the 2 of Us"

Στις πρόβες για τον τελικό του «Just the 2 of Us», βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» και με τους διαγωνιζόμενους όσο και με τους φιναλίστ.

Στο «J2US» θα έχουμε μάλιστα και μια επιστροφή-έκπληξη, καθώς στο live θα δούμε ξανά την Άσπα Τσίνα, η οποία είχε αποχωρήσει αναγκαστικά στις αρχές του show, για λόγους υγείας.

«Κάποιες μάχες στην ζωή μας είναι πολύ πιο σημαντικές από κάποιες άλλες. Και εγώ ως αμαζόνα και πολεμίστρια –όπως με χαρακτηρίζει ένας πολύ αγαπημένος φίλος μου- ξέρω πολύ καλά να μάχομαι, αλλά να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά. Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα όχι μόνο για μένα αλλά και για όσους με αγαπούν και με νοιάζονται. Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω τις ιατρικές οδηγίες της γιατρού μου, η οποία συνεκτιμώντας την κατάσταση του οργανισμού μου –ο οποίος είναι πολύ καταπονημένος- μου συνιστά ξεκούραση για ένα μήνα.

Έτσι, αποφάσισα να αποχωρήσω από το Just the 2 of us και το αυριανό επεισόδιο θα είναι το τελευταίο, που θα με δείτε. Όπως θα παρακολουθήσετε, η κούραση του οργανισμού μου είναι εμφανής. Δεν θα ήθελα να ανησυχήσετε για μένα αλλά ως καρκινοπαθής που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται την ευθύνη που φέρει απέναντί του, δεν θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε άλλη στάση απέναντι στα γεγονότα! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη» είχε πει η Άσπα Τσίνα στις 22 Μαΐου.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής για την επιστροφή της στον τελικό του «J2US», η Άσπα Τσίνα τόνισε πως θα κρατήσει τις καλές στιγμές και κάποιους ανθρώπους που γνώρισε και της κέντρισαν το ενδιαφέρον.