Η Άννα Χατζή αποκαλύπτει το λόγο που δεν μιλάει με την Μαρτίνα Χαφιιτσούκ

Η Άννα Χατζή αποκαλύπτει το λόγο που δεν μιλάει με την Μαρτίνα Χαφιιτσούκ

Η Άννα Χατζή έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM2 και τράβηξε αμέσως πάνω της όλα τα βλέμματα εξαιτίας της εντυπωσιακής της ομορφιάς.

Η νεαρή καλλονή από την στιγμή που αποχώρησε από το reality μόδας, έχει επιστρέψει στις καθημερινές της συνήθειες και μάλιστα είναι πολύ ενεργή στα social media.

Συγκεκριμένα, μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμές από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά θέλησε να απαντήσει σε μερικές τους ερωτήσεις μέσω Q&A.

Έτσι όταν ένας follower της έγραψε: «Κάνατε πέρα την Μαρτίνα για να φανείτε καλές! Αξιολύπητος τουλάχιστον αγκάπες!», εκείνη δεν δίστασε να εξηγήσει τον λόγο που δεν κάνει πλέον παρέα με την Μαρτίνα Χαφιιτσούκ.

«Γελάω ξέρεις, γιατί κανείς σας δεν έχει ιδέα. Απλά καταλάβαμε και συγκεκριμένα εγώ κατάλαβα ότι δεν ταιριάζω μαζί της, δεν είναι ο τύπος μου όποτε δεν χρειάζεται να έχω επαφές με έναν άνθρωπο που δεν ταιριάζω. Δεν είμαι ψεύτικη, ήμουν πάντα ο εαυτός μου από την αρχή μέχρι το τέλος και μπροστά και πίσω από τις κάμερες και ούτε έχω μετανιώσει για τίποτα. Εντάξει; Φιλιά», έγραψε η Άννα Χατζή.