Η Άννα Φόνσου αποκλειστικά στο Gpop.gr

Η Άννα Φόνσου αποκλειστικά στο Gpop.gr

Συνέντευξη: Μάριος Κωνσταντόπουλος

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε αποκλειστικά στο Gpop.gr μία μεγάλη κυρία του κινηματογράφου αλλά και του θεάτρου. Ο λόγος για την Άννα Φόνσου όπου με αφορμή μια εκδήλωση που έγινε στο σπίτι του ηθοποιού την Δευτέρα (24/4) αναφέρθηκε σε αυτό που το δημιούργησε με πολύ αγάπη άλλα και για την επιστροφή της στο θέατρο.

Θα μας μιλήσετε για την εκδήλωση που έγινε εδώ στο σπίτι του ηθοποιού;

Νομίζω ήταν από τις ωραιότερες εκδηλώσεις που έχει κάνει σπίτι του ηθοποιού γιατί μας έδωσε την ευκαιρία να είναι οι νέοι πρωταγωνιστές ποια,έτσι τους χαίρομαι και να δουν πόσο χρήσιμο είναι το Σπίτι του ηθοποιού γιατί εκείνοι πρέπει να το αναλάβουν από εδώ και πέρα,εγώ ότι ήταν να κάνω το έκανα, θα κάνω και περισσότερα αλλά θα ήθελα να ζήσω και κάποια χρόνια για πάρτη μου.

Η απόφαση σας να κάνετε το σπίτι του ηθοποιού πως προέκυψε;

Πολλά χρόνια πριν γιατί αγαπούσα πολύ τους ηθοποιούς και δεν αντέχω την μοναξιά των ηθοποιών.

Πριν λίγες μέρες ο καλλιτεχνικός χώρος έχασε έναν μεγάλο ηθοποιό τον Στάθη Ψάλτη για αυτό τι έχετε να πείτε;

Τον Φίλο μου τον Στάθη Ψάλτη, αυτό που έχω να πω είναι σαν να βρίσκεται τώρα εδώ μαζί μας και χαίρεται και στο καινούργιο κτήριο θα κάνουμε μία αίθουσα  για το Στάθη να τον τιμήσουμε.

Το Καινούργιο κτήριο;

Το καινούργιο κτήριο θα έχει 40 χώρους για άπορους ηθοποιούς αλλά θα έχει και πιο πολιτιστικά, τα νέα παιδιά θα μπορούν να κάνουν πρόβες, γυμναστική, να κάνουν γλώσσα αν και αυτά τα σεμινάρια τα κάνουν ήδη αλλά εκεί θα έχουν πιο άνεση

Είδαμε ότι εδώ παραμένει και η σύζυγος και ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη ο οποίος έχει φύγει από την ζωή

Βέβαια, πάντα εδώ πέρα και για πάντα και η γυναίκα του και ο βαφτισιμιός μου αλλά δεν υπάρχει περίπτωση όσο ζω εγώ θα είναι προστατευόμενοι μου.

Τα Τελευταία χρόνια εσάς γιατί δεν σας βλέπουμε στο θέατρο;

Θα με δείτε το χειμώνα, μάλλον θα παίξω στην πειραματική σκηνή του εθνικού θεάτρου.

Ευχαριστούμε την Άννα Φόνσου για τον χρόνο που μας αφιέρωσε!