Η Άννα Μενενάκου μιλάει αποκλειστικά στο Gpop.gr

Η Άννα Μενενάκου μιλάει αποκλειστικά στο Gpop.gr

Η Άννα Μενενάκου είναι από τις ηθοποιούς που παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει βρεθεί σε μεγάλους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεόραση και στο θέατρο.

Όμορφη, έξυπνη και πάνω απο όλα ταλαντούχα καταφέρνει να κεντρίζει το ενδιαφέρον σε κάθε της βήμα.

Φέτος έχουμε την ευκαιρία να την απολαμβάνουμε στο Θέατρο Κάππα και την επιτυχημένη κωμωδία «Δείπνο Ηλιθίων», που παίζεται για δεύτερη χρονιά.

Η ίδια μίλησε αποκλειστικά στο Gpop.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε αυτό το επαγγελματικό της βήμα, πως βλέπει τη σημερινή τηλεόραση αλλά μας αποκαλύπτει και 7 πράγματα που δεν ξέραμε για εκείνη.

Πως ξεκινήσατε σε αυτό το επάγγελμα; Θέλατε να ασχοληθείτε από μικρή;

Όχι, όταν ήμουν παιδί νομίζω έκανα, ότι έκαναν τα άλλα παιδάκια, δηλαδή χόρευα τραγούδαγα, στα λογικά αυτά πλαίσια. Μεγαλώνοντας ακόμα και μετά το λύκειο, ήθελα να κάνω πολλά πράγματα, να γίνω δικηγόρος, ψυχολόγος, πολιτικός. Νομίζω ήταν λίγο τυχαίο, μια φίλη μου με παρότρυνε να μπω στη σχολή, στον ΙΑΣΜΟ και ουσιαστικά έκανα το πρώτο χρόνο και άρχισα να καταλαβαίνω λίγο τι γίνεται και τι είναι όλο αυτό το πράγμα που λέμε θέατρο. Από το δεύτερο χρόνο και μετά είπα πως αυτό θα κάνω στη ζωή μου.

Έχετε κάνει γενικά άλλα επαγγέλματα εκτός από την υποκριτική;

Από μικρή έχω δουλέψει σε καφετέριες, σε μαγαζιά γενικά και μαγαζιά πιο βραδινά.

2ος Χρόνος επιτυχίας φέτος για το δείπνο ηλιθίων! Ποιος είναι ο ρόλος σας στο έργο;

Υποδύομαι την Μαρλέν, είναι η ερωμένη του Πιέρ Μπορσάν που είναι μεγαλοεκδότης στο Παρίσι, όπου και οργανώνουν μαζί με τους φίλους τους αυτά τα περιβόητα Δείπνα Ηλιθίων, που μαζεύουν κάποιον κύριο όπου κατά την γνώμη τους θεωρούν ηλίθιο. Είναι μια γυναίκα πιο ελεύθερο πνεύμα που είναι βαθιά και ειλικρινά ερωτευμένη μαζί του, έχουν μια σχέση δυο χρόνια και λίγο την κοροϊδεύει, κοροϊδεύει και αυτή τον εαυτό της και φέρνει τις ανατροπές μέσα στο έργο.

Πως προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Με ένα πολύ ωραίο τηλεφώνημα από τον Σπύρο Παπαδόπουλο, σχεδόν απίστευτο στα αυτιά μου, ήθελα πολλά χρόνια να δουλέψω μαζί του και ήρθε και φυσικά ήταν μεγάλη μου τιμή.

2ος χρόνος όπως είπαμε, πως βλέπετε την ανταπόκριση του κόσμου και πέρυσι και φέτος καθώς το θέατρο είναι γεμάτο;

Το θέατρο είναι γεμάτο κάθε μέρα ο κόσμος την έχει αγκαλιάσει πάρα πολύ αυτήν την παραστήσει, φεύγει από εδώ γεμάτος. Δηλαδή έχει πολύ γέλιο, είναι μια πολύ ωραία κωμωδία, δεν είναι φάρσα είναι μια ωραία κωμωδία καταστάσεων και πολύ καλά σκηνοθετημένη από τον κύριο Παπαδόπουλο. Πολύ ωραία συναισθήματα παίρνουμε και εμείς από το κόσμο, ότι και χαίρονται και λαμβάνουνε το μήνυμα ότι έχουμε εργαστεί αρκετά και έτσι έχουμε προσέξει να βγει το μήνυμα που θέλαμε να βγει προς τα έξω.

Μέχρι πότε θα παίζετε;

Θα πάμε μέχρι τέλη Απριλίου, δηλαδή και μετά το Πάσχα και μετά το Μάιο 21, 22, 23 θα είμαστε στην Κύπρο, στη Λευκωσία.

Τι κοινά στοιχεία έχει η Μαρλέν με την Άννα;

Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε πολλά κοινά, νομίζω λίγο την τρέλα της και ότι είναι λίγο και αυτή ένα χαρούμενο πλάσμα, ελεύθερο, θα μιλήσει με το κόσμο, τα έχω και εγώ αυτά τα πράγματα κάποιες στιγμές, όχι πολλά κοινά. Όσο αφορά τα προσωπικά το να έχεις κάποια σχέση με έναν άνθρωπο που είναι παντρεμένος, δεν το λέω ηθικά, το λέω ως επιλογή, δεν θα ήθελα να μου τύχει τώρα πια.

Για τα προσωπικά σας μιλάτε;

Εξαρτάται (γέλια)

Είστε σε κάποια σχέση αυτή τη περίοδο;

Όχι είμαι ελεύθερη αυτή τη περίοδο.

Στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή πως της βλέπετε; Επικρατούν κυρίως τα reality επιβίωσης!  

Νομίζω ότι για κάποια λόγο υπάρχουν, είναι θέμα γούστου, ο καθένας είναι ελεύθερος να παρακολουθήσει ότι θέλει, θα δούμε τι κάλο και τι κακό έχουν αφήσει στο τέλος.

Θα συμμετείχατε σε κάτι τέτοιο;

Όχι και να ξεκαθαρίσω ότι είμαι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την γυμναστική και με τα σπορ γενικά, δεν έχω θέμα με αυτό που βλέπω με τους ανθρώπους που είναι σε καλή φυσική κατάσταση και κάνουν αυτά τα αγωνίσματα δεν μου αρέσει ότι το έπαθλο είναι ένας μουσακάς, η μια σοκοφρέτα, η μια σοκολάτα όταν υπάρχει πολύ πείνα γύρο στο κόσμο και δεν μιλάω μόνο στην Ελλάδα. Κατά την γνώμη μου είναι λίγο άσχημο και δεν κρίνω κάτι. Αν ήταν ένα παιχνίδι που θα είχε αγωνίσματα που δεν θα είχε όλα αυτά νομίζω θα με πείραζε λιγότερο.

Τη γυμναστική κάνετε; Με τι ασχολείστε στον ελεύθερο σας χρόνο;

Η γυμναστική είναι μέσα στην καθημερινότητα μου, κάνω την γιόγκα μου και τα βάρη και κυκλική γυμναστική, να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση.

Σας έχουμε δει στις περισσότερες δουλείες ήσασταν στο Mega το οποίο όπως ακούμε κλείνει σε λίγο καιρό! Τι πιστεύετε για αυτό; Ποια είναι τα συναισθήματα σας;

Ξέρετε τι γίνετε, έχω μια φιλοσοφία που πιστεύω ότι τα πράγματα γίνονται όλα για κάποιο λόγο. Το αν εγώ στενοχωριόμουν δεν θα άλλαζε τίποτα αυτή τη στιγμή. Είναι λυπηρό για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί που νομίζω δεν έχουν πάρει τα χρήματα τους και εγώ ότι δουλειά έκανα στον Mega έχω πάρει τα λεφτά μου και από τους παραγωγούς μου , είμαι εντάξει από εκεί. Προφανώς και θα ήθελα να δουλεύει αυτό το μεγάλο κανάλι, έχει κάνει εξαιρετικές δουλειές, ένα πολύ ωραίο επίπεδο , από εκεί και πέρα είναι άλλα πράγματα που δεν γνωρίζω εγώ.

  • 7 πράγματα που δεν ξέρουμε για εκείνη

Ποιο είναι ο αγαπημένο σας χρώμα;
Το μαύρο.

Ποιο ήταν το πρώτο ταξίδι σας ποιο ήταν;
Στο εξωτερικό ήταν στο Λονδίνο.

Ποια ήταν η πρώτη θεατρική δουλειά
Το εκπαιδευοντας την Ρίτα με τον Γιώργο Χριστοδούλου.

Από πού κατάγεστε;
Από την Μάνη.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό;
Παλιά ήταν τα μακαρόνια με κιμά αλλά δεν τρώω τώρα κρέας οπότε μου αρέσουν πολύ τα ψάρια.

Αδέλφια έχετε;
Έχω ένα αδελφό τον Θοδωρή.

Την ηλικία σας την λέτε;
Βεβαίως είμαι 32.

Η Άννα Μενενάκου με τον δημοσιογράφο του site μας Μάριο Κωνσταντόπουλο

Ευχαριστούμε την Άννα Μενενάκου για την ωραια κουβέντα που κάναμε!