Η Άννα Μαρία Ηλιάδου αποκαλύπτει αν πήρε το χρηματικό έπαθλο του GNTM

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου αποκαλύπτει αν πήρε το χρηματικό έπαθλο του GNTM

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Το μοντέλο μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν πήρε το χρηματικό έπαθλο από το reality μόδας αλλά αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Τάσο Ιωαννίδη.

«Νιώθω ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα μετά τη νίκη μου στο GNTM. Δεν έχω συζητήσει ακόμα με το πρακτορείο μου στην Γερμανία. Θέλω πάρα πολύ, είχαμε πει για μια δουλειά προ κορονοϊού, τώρα δεν ξέρω. Χαίρομαι πολύ που είμαι η νικήτρια του GNTM και δεν με ενόχλησε που μοιράστηκα την πρωτιά.

Η νικήτρια έπαιρνε 50.000 ευρώ, τα οποία θα μοιραστούμε και ένα συμβόλαιο με το πρακτορείο που θα είμαστε και οι δύο. Τα χρήματα δεν τα έχουμε πάρει ακόμη. Δεν στεναχωριέμαι που θα τα μοιραστώ γιατί θα βγάλω τα δικά μου χρήματα σιγά – σιγά.

Δεν ξέρω εάν θα πήγαινα στο GNTM 3, όχι γιατί έχω σχέση με τον Τάσο αλλά και ως Άννα Μαρία δεν ξέω εάν θα ήθελα να είμαι μαζί με αγόρια. Εγώ πριν μπω στο παιχνίδι ήταν μια γρήγορη απόφαση.

Εάν σκεφτόμουν περισσότερο τη συμμετοχή μου για το GNTM, μπορεί και να μην πήγαινα. Ο Τάσος με στηρίζει ό,τι και να κάνω, συζητάμε πολλά πράγματα, είναι πάντα δίπλα μου και αυτό είναι πολύ όμορφο», είπε η Άννα Μαρία Ηλιάδου.