Η άγνωστη μάχη του Βασίλη Χαλακατεβάκη με τον καρκίνο

Η άγνωστη μάχη του Βασίλη Χαλακατεβάκη με τον καρκίνο

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό Χάι, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μεταξύ άλλων μίλησε για την άγνωστη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο αλλά και τον ρόλο που έπαιξε η γυναίκα του στο να μπορέσει να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα.

«Ευτυχώς στάθηκα όρθιος και τις δυο φορές. Από πολύ πόνο αρχικά πήγα στον γιατρό, όπου διαγνώστηκα την πρώτη φορά με καρκίνο στο έντερο», δήλωσε ο ηθοποιός.

Εκείνες τις στιγμές όμως ο ηθοποιός δεν ήταν μόνος του, στο πλευρό του στεκόταν σαν άγρυπνος φρουρός η σύζυγός του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη. Αν και τότε οι δυο τους ήταν στην αρχή της γνωριμίας τους, εκείνη με την αγάπη και την αφοσίωση της του έδωσε όλη τη δύναμη για να βγει νικητής.

«Ήμουν πολύ ψύχραιμος, το πέρασα σαν να μην συνέβη τίποτε γιατί με στήριξε πολύ η γυναίκα μου και μάλιστα, τότε είχαμε μόλις πρωτογνωριστεί. Εκείνη, όμως στάθηκε δίπλα μου και αυτό ήταν πολύ σπουδαίο», τόνισε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο, αποδεικνύοντας πως είναι γεννημένος παλικάρι.

Σήμερα χαίρει άκρας υγείας, ακολουθώντας παράλληλα έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. «Μπήκε το περπάτημα στη ζωή μου. Περπατάω κάθε μέρα», τόνισε.