Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2016 και ο διάλογος τριών παραδοσιακών Κρητικών

Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2016 και ο διάλογος τριών παραδοσιακών Κρητικών

Ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας διοργανώνει την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2016 για δεύτερή χρονιά τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης (21χλμ) και για τρίτη χρονιά τους αγώνες δρόμου Arkalochori Street Run 5χλμ – 10χλμ – 1000 μέτρων στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης.

Στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης μπορούν να τρέξουν και να περπατήσουν άνθρωποι με οποιαδήποτε φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας, από 6 έως 106 χρονών!

Σκοπός των αγώνων είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία η άσκηση. Αυτό άλλωστε, είναι το μήνυμα που προβάλει τόσο το πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε λίγες ημέρες πριν όσο και το πιο πρόσφατο που βλέπουμε απλούς καθημερινούς ανθρώπους από την Κρήτη που μέσα από χιουμοριστικούς διαλόγους προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα για το πόσο σημαντική είναι η άσκηση για την υγεία.

Ένας διάλογος τριών παραδοσιακών Κρητικών σε ένα παραδοσιακό καφενείο, με γνήσια Κρητική προφορά και περίσσια παλικαριά που έκανε πολλούς να γελάσουν. Για όσους δεν έχουν μάθει καλά την Κρητική διάλεκτο , οι διοργανωτές φρόντισαν να προσθέσουν υπότιτλους.