Ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Αlpha

Ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Αlpha

Στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο την περασμένη σεζόν αφήνοντας της καλύτερες εντυπώσεις ο Γιώργης Παρταλίδης.

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον ρόλο του Άγγελου, τον εγγονό του Νέστορα μίλησε στην ιστοσελίδα “all4fun” και τον Κυριάκο Κουρουτσαβούρη, όπου αποκάλυψε πως αποχωρεί από τη σειρά του ΑΝΤ1 και τη νέα σεζόν θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί στην “Αγγελική” που ξεκινάει στον Alpha.

«Ο Άγγελος, ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες είναι ένα αγόρι 15 ετών, που ζει με την μητέρα του στη Λάρισα. Δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του, τον Σπύρο, ο οποίος σκοτώθηκε στον πόλεμο όταν εκείνος ήταν μωρό. Είναι άριστος μαθητής και θέλει να γίνει γιατρός, όπως θα γινόταν και ο πατέρας του αν δεν είχε φύγει για τον πόλεμο.

Είναι ένα παιδί με μια μεγάλη πληγή που μου ήταν ανοίκεια, αλλά και με το «σύνδρομο του καλού μαθητή» τον οποίο είχα κι εγώ στα 15 μου. Από την πρώτη συνάντηση με τον σκηνοθέτη κατάλαβα πού έπρεπε να κατευθυνθώ ερμηνευτικά και από τότε η συνεργασία μας κύλησε σούπερ, όπως και με όλο το τιμ. Ήταν ένα βάπτισμα για μένα οι Άγριες Μέλισσες, γιατί δεν είχα ξαναπαίξει στην τηλεόραση.

Χάρηκα πολύ που η πρώτη πρόταση που δέχτηκα ήταν από μια αξιόλογη σειρά, με ηθοποιούς που θαύμαζα σε θεατρικές παραστάσεις. Θα μου λείψει, αλλά όλα τα ταξίδια έχουν το τέλος τους. Έχω ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για την “Αγγελική” μια νέα σειρά στον Alpha, με ανάλογες περιπτώσεις εξαιρετικών ηθοποιών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργης Παρταλίδης.