Ηθοποιός από την Μουρμούρα δηλώνει: Μακάρι όλοι να ήμασταν bisexual

Ηθοποιός από την Μουρμούρα δηλώνει: Μακάρι όλοι να ήμασταν bisexual

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έχει μπει για τα καλά στο χώρο της εγχώριας showbiz. Αντισυμβατικός, χωρίς καλούπια και στερεότυπα μιλά για όλους και για όλα και βρίσκει τρόπο να μας αιφνιδιάζει.

Φέτος ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» υποδυόμενος τον «Λουλούκο», σύντροφο της Μαρίας Χάνου, ενώ στο θέατρο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Σεξ Λεξικόν» με τη Φωτεινή Αθερίδου.

Ο Σπύρος μίλησε στην εφημερίδα Real life για τη σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη και το νέο της βήμα στο θεατρικό σανίδι. «Η Μαίρη είναι πάρα πολύ θαρραλέα. Ό,τι έχει στο μυαλό της το κάνει και μάλιστα με πίστη απόλυτη και την θαυμάζω για αυτό. Είναι doer. Ό,τι κάνει το κάνει με ειλικρίνεια», είπε για τις γυμνές σκηνές που έχει το Hair: «Είναι πάρα πολύ ωραίο, ταιριάζει απόλυτα, έρχεται πάρα πολύ οικεία και ομαλά, δεν είναι καθόλου προκλητικό για το μάτι του θεατή. Δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο. Είναι πολύ φυσιολογικό».

Ο ίδιος δεν έχει στεγανά και πιστεύει πως η τέχνη είναι μια καθημερινή πρόκληση και πρέπει να την υπηρετείς. «Έχω φιλήσει άντρα στο θέατρο. Η ομοφυλοφιλία που φαίνεται κάτι πάρα πολύ φυσιολογικό… Μακάρι όλοι μας κατά κάποιον τρόπο να ήμασταν bisexual», δήλωσε ο Σπύρος.