«Ζητείται Ψεύτης»: Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της ακυρώσεις της παράστασης

«Ζητείται Ψεύτης»: Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της ακυρώσεις της παράστασης

Έχει τον ρόλο του συμβούλου επικοινωνίας των «Θεατρικών Σκηνών» και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή Το Πρω1νό, αποκάλυψε τι συνέβη μεταξύ του Μάρκου Σεφερλή και της παραγωγού.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία λόγο αυτων που ακούγονται – γράφονται τις τελευταίες ημέρες για την παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» που θα ανέβαινε στο Θέατρο Παλλάς, αποκάλυψε τι συνέβη και ο Μάρκος Σεφερλής δε θα κάνει πρεμιέρα ως… Ψευτοθόδωρος.

«Αυτή είναι μία παράσταση που ξεκίνησε να προγραμματίζεται από πέρυσι την Άνοιξη. Δε σας κρύβω ότι είναι μια παράσταση για την οποία οι “Θεατρικές Σκηνές” έφαγαν πάρα πολύ… ξύλο από άλλους ανθρώπους του θεάτρου. Θεωρήθηκε κάτι πολύ ανατρεπτικό με την υφή που έχει ο Μάρκος σαν ηθοποιός, που όλοι τον θεωρούμε εξαιρετικό. Παρόλ’ αυτά, τον στηρίξαμε πάρα πολύ και ξεκίνησε να προετοιμάζεται. Φέραμε μια διαφημιστική εταιρία να προετοιμάζει την επικοινωνία.

Η συμφωνία από όσο ξέρω και από όσο μπόρεσα να δω ήταν πολύ συγκεκριμένη. Υπήρξαν κάποια προσύμφωνα με τους ηθοποιούς, τα οποία είχαν τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας. Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι περίπου την 1η Αυγούστου έγινε ένα ραντεβού που ζητήθηκαν διαφορετικά δεδομένα, παρά το προσύμφωνο. Ήταν κυρίως οικονομικά και αφορούσαν στοιχεία εγγύησης και αφορούσαν και την επικοινωνία, που μέχρι τότε δεν υπήρχε, γιατί ήταν μια πρόταση δική μου σιγά σιγά να “χτίσουμε” επικοινωνιακά κάτι. Το ξέρετε πολύ καλά πώς “χτίζω” αυτά τα πράγματα.

Προφανέστατα όλα αυτά άλλαξαν από τον κύριο Σεφερλή. Είναι δεδομένο αυτό, τι το συζητάμε; Συμφώνησε στην πρόταση και μάλιστα υπερθεμάτισε να κρατηθεί και λίγο μακριά κάποιους μήνες από το θέατρο, δηλαδή το φθινόπωρο αυτό μέχρι τον Φεβρουάριο, ώστε να αλλάξουμε την εικόνα του και να έρθουμε με μια καινούργια προσδοκία για αυτό που θα παίξει. Συμφώνησε απόλυτα και αμέσως μετά υπήρξαν κάποια νέα ζητούμενα οικονομικά, τα οποία έγιναν και δεκτά μάλιστα» είπε η Κατερίνα.