Ζευγάρι της ελληνικής showbiz έχει χωρίσει εδώ και 6 χρόνια αλλά δεν έχει πάρει διαζύγιο

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz έχει χωρίσει εδώ και 6 χρόνια αλλά δεν έχει πάρει διαζύγιο

Γνωρίστηκαν σε ένα εστιατόριο και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Ο γάμος ήρθε ως φυσικό επακόλουθο, ενώ την ευτυχία τους συμπλήρωσε ο ερχομός των δύο τους παιδιών, τα οποία παραμένουν πρώτη τους προτεραιότητα ακόμα και τώρα που έχουν χωρίσει.

«Στην αρχή, τον πρώτο καιρό, το μόνο που καταφέραμε ήταν να είμαστε πολιτισμένοι, εννοείται μπροστά στα παιδιά, αλλά και μεταξύ μας. Σταδιακά ξανααγαπηθήκαμε με έναν καινούργιο τρόπο. Τώρα είμαστε μια υπέροχη χωρισμένη οικογένεια και νιώθω, είμαι σίγουρη, ότι και ο Πέτρος νιώθει το ίδιο και είμαι πολύ ευτυχισμένη που το έχουμε καταφέρει αυτό», λέει, στην εφημερίδα Αγορά, η Μυρτώ Αλικάκη, για τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη.

Αυτό που ξαφνιάζει είναι η αποκάλυψη της ηθοποιού πως, παρά το ότι έχουν περάσει έξι χρόνια από τον χωρισμό τους, δεν έχουν πάρει διαζύγιο, αλλά και ο λόγος για τον οποίο δεν το έχουν κάνει!

«Ο γάμος πάει με τα παιδιά, αλλά ούτε και αυτό είναι απαραίτητο», λέει η Μυρτώ όταν την ρωτούν αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί και συνεχίζει: «κατ’ αρχήν, θα πρέπει να σου πω ότι με τον Πέτρο δεν έχουμε πάρει ούτε διαζύγιο, από αμέλεια, επειδή δεν είμαστε άτομα που μας ενδιαφέρουν τα χαρτιά και δεν ενδιαφέρεται κάποιος από τους δυο μας να ξαναπαντρευτεί και να κάνει παιδιά!».

Πηγή: peoplegreece.com