Ζευγάρι με παίκτρια του “My style rocks” είναι ο Αντώνης Τσαπατάκης

Ερωτευμένος φαίνεται πως είναι τον τελευταίο καιρό ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Ο παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, είναι ζευγάρι με την Βασιλική Ρούσσου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο “My style rocks”.

Μάλιστα, οι δύο τους πραγματοποίησαν πρόσφατα κοινή εμφάνιση σε γάμου φιλικού ζευγαριού στο Ρέθυμνο και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους, τόσο στη διάρκεια του μυστηρίου όσο και στη δεξίωση, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Βασιλική Ρούσσου ήταν ιδιαίτερα περιποιητική με τον Αντώνη Τσαπατάκη. Μάλιστα, τη στιγμή που εκείνος βρέθηκε να χορεύει στην πίστα του Κτήματος Θυμέλη στο Ρέθυμνο, εκείνη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση και τα δάκρυά της.

Η ίδια πηγή αναφέρει, ότι λίγο μετά τη 01.00, ξημερώματα Κυριακής, οι δυο τους δεν δίστασαν να ανταλλάξουν φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αντώνης Τσαπατάκης και Βασιλική Ρούσσου, αποτελούν το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, και συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα Χανιά, ενώ παράλληλα έχουν κοινοποιήσει και εικόνες στα social media.