Ζενεβιέβ Μαζαρί: “Δεν αντιμετωπίζω το GNTM σαν το ίδιο ριάλιτι με το Big Brother γιατί… ”

Ζενεβιέβ Μαζαρί: “Δεν αντιμετωπίζω το GNTM σαν το ίδιο ριάλιτι με το Big Brother γιατί… ”

Συνέντευξη στον Youtuber Fipster παραχώρησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η art director του GNTM αποκάλυψε ότι στεναχωρήθηκε με την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το reality μόδας του Star, ενώ εξήγηση και τον λόγο που δεν της λείπε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Στενοχωρήθηκα γιατί είμαστε μια παρέα ανθρώπων που δενόμαστε πάρα πολύ γιατί είναι και πολλές ώρες τα γυρίσματα. Με την Ηλιάνα στεναχωρήθηκα γιατί ήταν ένα πανέμορφο πλάσμα που μου άρεσε πάρα πολύ στο ρόλο της. Αλλά, καταλαβαίνω το να έχεις μια εκπομπή μόνη σου είναι καλύτερο, από το να είσαι σε μια εκπομπή τόσο δύσκολη όπως το GNTM», δήλωσε ενώ εξήγησε γιατί δεν βλέπει το Pop up.

«Η Έλενα ως άνθρωπος δεν μου λείπει γιατί μιλάμε. Επαγγελματικά μου λείπει», δήλωσε στη συνέχεια για την Έλενα Χριστοπούλου.

«Το GNTM μπορεί να γίνει με τον οποιονδήποτε μπροστά στις κάμερες αλλά δεν μπορεί να γίνει χωρίς την ομάδα πίσω από τις κάμερες», δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Με ποιόν από τους υπόλοιπος κριτές του GNTM θα μπορούσε να περάσει μαζί ένα μήνα στην καραντίνα;

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί επέλεξε τον Άγγελο Μπράτη για να είναι όλη μέρα στον καναπέ μαζί, να κουτσομπολεύουν, να παραγγέλνουν φαγητό, να μην πλένουν πιάτα και να παίζουν μπιρίμπα.

«Δεν αντιμετωπίζω το GNTM σαν το ίδιο ριάλιτι με το Big Brother γιατί στο GNTM μπαίνεις για να πειραματιστείς και να ανοίξεις μια πόρτα στην αναγνωρισιμότητα, ώστε να εισαχθείς σε ένα επάγγελμα που είναι πολύ δύσκολο. Το ίδιο κάνεις και στο MasterChef. Θέλεις να μπεις, να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη της τηλεόρασης ώστε να σε γνωρίσει ο κόσμος και να μπορέσεις μετά να αποκατασταθείς επαγγελματικά πιο γρήγορα. Δεν θεωρώ ότι είναι το ίδιο με το Big Brother», δήλωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην ερώτηση αν θα άφηνε τα παιδιά της να πάνε σε κάποιο ριάλιτι.