Ζέτα Μακρυπούλια: «Φοβάμαι να πάρω αποφάσεις σε στιγμές που δεν ξέρω τι θέλω»

Ζέτα Μακρυπούλια: «Φοβάμαι να πάρω αποφάσεις σε στιγμές που δεν ξέρω τι θέλω»

Η Ζέτα Μακρυπούλια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό TV Έθνος, και μεταξύ άλλων δήλωσε χαρούμενη για την «άνθηση» της ελληνικής μυθοπλασίας και αποκαλύπτει τον μεγαλύτερο φόβο της.

Είσαι αυτό που λέμε «στρατιώτης» στο κομμάτι του wellness (άσκηση, υγιεινή διατροφή κ.λπ.), ώστε να επιτυγχάνεις το αποτέλεσμα που θέλεις για την εξωτερική σου εμφάνιση;

Μπορεί να είμαι «στρατιώτης» στη δουλειά, αλλά όχι και στη γυμναστική, στη διατροφή κ.λπ. θα ήθελα πάρα πολύ να ήμουν, αλλά δυσκολεύομαι, βαριέμαι. Επίσης, από πολύ μικρή δεν τρώω τηγανητά, οπότε έχω ξεπεράσει εύκολα ένα μεγάλο εμπόδιο. Γενικά, πάντως, δεν μπορώ να πω ότι προσέχω. Και τη σοκολάτα μου θα τη φάω, και όταν βγω έξω δεν θα σκεφτώ τι να παραγγείλω ώστε να μην έχει, ας πούμε, πολλές θερμίδες ή λιπαρά.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της Ζέτας Μακρυπούλια;

Να πάρω λάθος αποφάσεις σε στιγμές που δεν ξέρω τι θέλω.

Επιστρέφω στην τηλεόραση. Τι παρακολουθείς φέτος από τα καινούργια προγράμματα;

Δεν έχω προλάβει να παρακολουθήσω τίποτε, εκτός από το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Άγριες μέλισσες» – το οποίο βρήκα εξαιρετικό.

Έχουμε τη νέα σεζόν μια ξεκάθαρη ενίσχυση στην παραγωγή ελληνικής μυθοπλασίας. Σε χαροποιεί αυτό;

Μα φυσικά, είναι υπέροχο αυτό.

Μετά τη «Συμπεθέρα» δεν σε είδαμε σε κάποια σειρά. Γιατί αυτό; Φαντάζομαι υπήρξαν προτάσεις…

Ναι, προτάσεις υπήρξαν διάφορες, απλώς επειδή επέλεξα να κάνω θέατρο και είχα και το «Rouk Zouk», δεν υπήρχε χρόνος για να κάνω γυρίσματα για μια τηλεοπτική σειρά.