Ζέτα Δούκα: Το κείμενο της για την εκπομπή “Thrive” και η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό της μέλλον

Ζέτα Δούκα: Το κείμενο της για την εκπομπή “Thrive” και η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό της μέλλον

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Ζέτα Δούκα επέστρεψε στα τηλεοπτικά πράγματα, παρουσιάζοντας την εκπομπή ευεξίας του ΑΝΤ1 «Thrive».

Η εκπομπή σημείωσε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης και για αυτό οι υπεύθυνοι του σταθμού έδωσαν το πράσινο φως για νέο κύκλο επεισοδίων.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου, ξεκινάει ο 2ος κύκλος εκπομπών και η ηθοποιός θέλησε να γράψει ένα μακροσκελές κείμενο για την επιτυχία της εκπομπής.

«Αύριο Κυριακή 14/7, ξεκινάει ο 2ος κύκλος του #thrive και η χαρά μου είναι τεράστια! Όχι μόνο επειδή έχει την επιτυχία που του εξασφάλισε το εισιτήριο της συνέχισης του όλο το καλοκαίρι ( και από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα των επεισοδίων του 3ου κύκλου που θα προβληθούν μέχρι το τελος του χρόνου), αλλά κυρίως επειδή προτιμήθηκε και από ανθρώπους που δεν ειναι κλασσικοί τηλεθεατές και αγαπήθηκε γι αυτό ακριβώς που προσφέρει: έμπνευση για την επιλογή της καλύτερης εκδοχής του εαυτού μας!

Αύριο λοιπόν, μας κάνουν ποδαρικό δύο εκλεκτοί καλεσμένοι, που ξεχωρίζω και εκτιμώ τον καθέναν, για διαφορετικούς λόγους. Ο Άκης Σακελλαρίου, ο αγαπημένος φίλος και συνοδοιπόρος μου στην «Οδύσσεια» του R. Wilson και πολλών άλλων «πονημάτων», που μας εξιστορεί την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του το προηγούμενο καλοκαίρι και το πόσο τον καθόρισε αλλάζοντας τις προσωπικές επιλογές του και η Καλλιόπη Καρβούνη, η κοσμοπολίτισσα και υπερεπιτυχημένη Φωτογράφος, που δηλώνει ότι το σημαντικότερο πράγμα στη (πλούσια) ζωή της , είναι η μητρότητα την οποία κατέκτησε μετά από προσπάθεια πολλών χρόνων.

Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, γι αυτά που με ωθούν να σκεφτώ, να αισθανθώ και να φιλοσοφήσω!
Όπως πάντα, περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας!! #thrive , αύριο στις 9 το πρωί, στον ΑΝΤ1!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αύριο Κυριακή 14/7, ξεκινάει ο 2ος κύκλος του #thrive και η χαρά μου είναι τεράστια! Όχι μόνο επειδή έχει την επιτυχία που του εξασφάλισε το εισιτήριο της συνέχισης του όλο το καλοκαίρι ( και από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα των επεισοδίων του 3ου κύκλου που θα προβληθούν μέχρι το τελος του χρόνου), αλλά κυρίως επειδή προτιμήθηκε και από ανθρώπους που δεν ειναι κλασσικοί τηλεθεατές και αγαπήθηκε γι αυτό ακριβώς που προσφέρει: έμπνευση για την επιλογή της καλύτερης εκδοχής του εαυτού μας! Αύριο λοιπόν, μας κάνουν ποδαρικό δύο εκλεκτοί καλεσμένοι, που ξεχωρίζω και εκτιμώ τον καθέναν, για διαφορετικούς λόγους. Ο Άκης Σακελλαρίου, ο αγαπημένος φίλος και συνοδοιπόρος μου στην «Οδύσσεια» του R. Wilson και πολλών άλλων «πονημάτων», που μας εξιστορεί την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του το προηγούμενο καλοκαίρι και το πόσο τον καθόρισε αλλάζοντας τις προσωπικές επιλογές του και η Καλλιόπη Καρβούνη, η κοσμοπολίτισσα και υπερεπιτυχημένη Φωτογράφος, που δηλώνει ότι το σημαντικότερο πράγμα στη(πλούσια) ζωή της , είναι η μητρότητα την οποία κατέκτησε μετά από προσπάθεια πολλών χρόνων. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, γι αυτά που με ωθούν να σκεφτώ, να αισθανθώ, να φιλοσοφήσω…! Οπως Πάντα, περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας!! #thrive , αύριο στις 9 το πρωί, στον Αντ1! #tv #talkshow #wellbeing #selfimprovement #selfestrem #lifechoices #beyou #beabetteryou #loveyourself #choosehappinesss #teamwork #bestteam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις