Ζέτα Δούκα: “Σε οτιδήποτε κάνω από τότε που ήρθε στη ζωή η Θάλεια”

Ζέτα Δούκα: “Σε οτιδήποτε κάνω από τότε που ήρθε στη ζωή η Θάλεια”

Η Ζέτα Δούκα έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη αφού ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της Μιχάλη Χατζηαντωνά και της κόρης τους.

Παράλληλα, έχει αναλάβει την παρουσίαση της νέας εκπομπής ευεξίας “Thrive”, που προβάλλεται στον ΑΝΤ1, η οποία σημειώνει άκρως ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Η ηθοποιός – παρουσιάστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “MYtv”, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της, Θάλεια.

Τα τελευταία τρία χρόνια είσαι και μανούλα. Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σου ο ερχομός της κόρης σου;

Ο ερχομός ενός παιδιού ανοίγει μέσα σου ένα δωμάτιο συναισθημάτων, σκέψεων και αυτογνωσίας που δεν ήξερες ότι υπάρχει. Η Θάλεια με έχει κάνει σαφώς καλύτερο άνθρωπο, πιο υπομονετικό και πιο έξυπνο, γιατί συνεχώς σκέφτομαι και εφευρίσκω τρόπους για να επικοινωνήσω μαζί της. Και μόνο η ύπαρξη της – ακόμα και όταν είναι μακριά μου – μου δίνει τεράστια δύναμη και τρομερή αυτοπεποίθηση.

Είναι εύκολο να συνδυάζεις καριέρα και μητρότητα; Χρειάζεται να κάνεις θυσίες;

Ναι, για παράδειγμα αυτή την περίοδο ανεβοκατεβαίνω στη Θεσσαλονίκη. Αυτή είναι μία από τις μικρές θυσίες που κάνω. Όμως είμαι συμφιλιωμένη με αυτό. Σε οτιδήποτε κάνω από τότε που ήρθε στη ζωή η Θάλεια, θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Το να δουλεύω ως ηθοποιός είναι πολύ σημαντικό για την προσωπική μου ισορροπία.