“Εύχομαι οι δύο εννιάχρονοι γιοι μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι”

"Εύχομαι οι δύο εννιάχρονοι γιοι μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι"

Ο Ricky Martin είναι παντρεμένος με τον Jwan Yosef και έχουν αποκτήσει δύο αγόρια μέσω παρένθετης μητέρας.

Πρόσφατα, ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη του στο ABC και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους εννιάχρονους γιους του, αποκαλύπτοντας πώς επιθυμία του είναι, να γίνουν… ομοφυλόφιλοι.

«Δεν ξέρω, είναι πολύ μικροί, αλλά εύχομαι να είναι ομοφυλόφιλοι», είπε Ricky.

Και πρόσθεσε: «Πάντα το λέω αυτό, θα ήθελα να κάνω πάλι coming out. Επειδή αισθάνθηκα καταπληκτικά. Τη στιγμή εκείνη όταν έγραψα την επιστολή και την έβαλα στο twitter, και πάτησα να δημοσιευθεί. Η ελευθερία, το αίσθημα της απελευθέρωσης ήταν τόσο ισχυρό, αυτό εννοώ λέγοντας ότι θα ήθελα να κάνω και πάλι coming out γιατί αισθάνθηκα απίστευτα. Και μετά από αυτό, οι άνθρωποι έρχονταν σε μένα και με ευχαριστούσαν λέγοντας «Χάρη σε σένα, καταλαβαίνω καλύτερα τον πατέρα μου. Καταλαβαίνω την αδελφή μου καλύτερα». Είναι ένα πολύ ξεχωριστό πράγμα. Η ευαισθησία, του να μην πρέπει να κρύβομαι με κανένα σχήμα ή μορφή. Βλέπω χρώματα. Και τότε βλέπω το ουράνιο τόξο. Καταλαβαίνω γιατί το σύμβολο είναι το ουράνιο τόξο. Είναι απλά πραγματικό. Είναι απτό και με κάνει πιο δυνατό».

Καταλήγοντας επεσήμανε: «Για όσους αγωνίζονται με την ταυτότητά τους, τους λέω πως όλα θα είναι ωραία. Απλά να είσαι ο εαυτός σου. Αγάπα τον εαυτό σου…».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.