Εύα Τσάχρα: “Η πρόταση γάμου έγινε αφότου είχαμε ορίσει την ημερομηνία που θα παντρευτούμε”

Η Εύα Τσάχρα, κατάφερε μέσα από το “Your Face Sounds Familiar”, να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων με το ταλέντο της.

Μάλιστα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια με την εντυπωσιακή φωνή ξάφνιασε τους πάντες όταν στις 11 Ιουλίου ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα του γάμου της, με τον Αλέξη Μπούντρο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο, Instagram.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, μεταξύ άλλων αποκάλυψε για τη σημαντική αυτή ημέρα…

«Πολλοί ίσως να σκεφτούν πως όλα έγιναν νωρίς. Δεν είμαστε, όμως, είκοσι χρόνων. Από την άλλη, πάντα σκεφτόμουν πως θέλω κάποια στιγμή να κάνω τη δική μου οικογένεια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο γάμος είχε γίνει αυτοσκοπός. Πάντα, όμως, φοβόμουν μη μείνω μόνη μου. Ίσως να οφείλεται στον χωρισμό των γονιών μου, όταν ήμουν 18 ετών. Γκρεμίστηκαν πολλά εκείνη την εποχή, διότι η οικογένειά μου ήταν πρότυπο για μένα. Με πείραξε πολύ ο χωρισμός τους κι ακόμα και σήμερα κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια, μεγαλώνοντας κατάλαβα πως έπρεπε να γίνει για το καλό όλων μας.

Η πρόταση γάμου έγινε αφότου είχαμε ορίσει την ημερομηνία που θα παντρευτούμε! Ένα απόγευμα, ξεκινήσαμε για τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Μάλιστα, ήμασταν και λίγο βιαστικοί, διότι θέλαμε να προλάβουμε το ηλιοβασίλεμα. Μόλις φτάσαμε, άρχισε να ιδρώνει, να τρέμει. Έξω από τον ναό μου έδωσε το δαχτυλίδι. Μάλιστα, είχε βάλει και έναν φίλο μας να ντυθεί τουρίστας για να μην τον καταλάβω και να απαθανατίσει από μακριά τη στιγμή.

Δεν θέλαμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο. Ακόμη και για το νυφικό, μπορώ να σου πω ότι ήθελα να βάλω κάτι πιο απλό. Απλώς η μητέρα μου επέμενε και δεν ήθελα να της χαλάσω το χατίρι» δήλωσε η Εύα Τσάχρα.