Ευρυδίκη – Ησαΐας Ματιάμπα – Μυρτώ Ναούμ στον Σταυρό του Νότου Club

Ευρυδίκη - Ησαΐας Ματιάμπα - Μυρτώ Ναούμ στον Σταυρό του Νότου Club

HOUSEBAND presents
Rock Around … ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ CLUB

ΕΥΡYΔΙΚΗ 
ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ 
ΜΥΡΤΩ ΝΑΟΥΜ

Από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο

Η απόλυτη House Band της πόλης ξεκινά στο Club του Σταυρού του Νότου με τρεις εκρηκτικούς καλλιτέχνες από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου!

Η Ευρυδίκη, ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Μυρτώ Ναούμ στήνουν εδώ κάθε Σάββατο το απόλυτο πάρτυ! 

Τρεις ξεχωριστοί καλλιτέχνες υπόσχονται να μας συνεπάρουν και να μας ξεσηκώσουν με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και τα πιο αγαπημένα ποπ, ροκ, έντεχνα και εναλλακτικά τραγούδια από την ελληνική και παγκόσμια μουσική σκηνή.

Ετοιμαστείτε για ένα πρόγραμμα διαφορετικό και απρόβλεπτο. Ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο και τον κόσμο μέσα από μελωδίες που αγαπάμε και τραγούδια γεμάτα ρυθμό που θα μας απογειώσουν και θα μας κάνουν ακόμη και να χορέψουμε. Τα πρώτα μπλουζ των εφηβικών μας χρόνων, τα χορευτικά τραγούδια των 80’ς και 90’ς, οι μπαλάντες των μεγάλων τραγουδοποιών μας και τα ανεπανάληπτα κομμάτια κορυφαίων ροκ συγκροτημάτων θα συνθέτουν το απόλυτο πάρτυ κάθε Σαββάτο!

Η εκρηκτική Ευρυδίκη με τη μοναδική σκηνική παρουσία, ο εντυπωσιακός Ησαΐας με την αστείρευτη ενέργεια και η δυναμική Μυρτώ με τη φρεσκάδα και τη νεανικότητά της ενώνουν τις φωνές τους και μας περιμένουν στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου.

Ό,τι μας χαμογέλασε, ό,τι μας συγκίνησε κι ό,τι μας ταξίδεψε είναι εδώ και μας προσκαλεί να γίνουμε συμμέτοχοι στο πιο rock ‘n roll πάρτι της πόλης!

25 χρόνια Σταυρός Του Νότου και… οι μουσικές συναντήσεις αυτή τη χρονιά θα είναι απροσδόκητες, συναρπαστικές και γεμάτες εκπλήξεις!

210 9226975
Official site
Facebook
Instagram

HOUSEBAND presents
Rock Around…ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ CLUB

ΕΥΡYΔΙΚΗ
ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ
ΜΥΡΤΩ ΝΑΟΥΜ

Από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 13€ με μπύρα ή κράσι


Consulting, Public Relations, Culture
Χαρά Ζούμα | t. 210 3224765 | chara@zumacom.gr
Nίνα Αλτάνη  | t. 210 3224765 | nina@zumacom.gr