Ευδοκία Ρουμελιώτη για τον μικρό Μάριο: “Το παιδί αυτό σήμερα βρίσκεται…”

Ευδοκία Ρουμελιώτη για τον μικρό Μάριο: "Το παιδί αυτό σήμερα βρίσκεται…"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, βρέθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων περιέγραψε τη δύσκολη περίοδο όταν πήραν από την οικογένεια της τον μικρό Μάριο ύστερα από 3,5 χρόνια που έμενε μαζί της, δηλώνοντας πως καταρρακώθηκε ψυχολογικά.

«Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Όλο αυτό το πράγμα δεν ολοκληρώθηκε. Όχι από δική μας υπαιτιότητα. Εγώ δε μπορώ να κρίνω ούτε εισαγγελικές αποφάσεις, ούτε αποφάσεις κοινωνικών λειτουργών που έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις που έχουν τοποθετηθεί και κρίνουν τις τύχες αυτών των παιδιών.

Η στιγμή που αποχωριστήκαμε αυτό το παιδί και η στιγμή που έχασα τη μητέρα μου είναι οι δύο πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Περάσαμε ένα πένθος. Όταν με πολύ μεγάλη προσπάθεια έχεις βάλει σε διαδικασία και τα φυσικά σου παιδιά και ξαφνικά χάνεις ένα μέλος της οικογένειάς σου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το παιδί αυτό σήμερα βρίσκεται με κάποιον άλλον άνθρωπο που θεώρησαν ότι μπορεί να το βοηθήσει.

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα είμαστε πάντα εδώ για αυτό παιδί αν ποτέ μας χρειαστεί και θα είμαστε πάντα εδώ», είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.