Ετεοκλής Παύλου: «Θέλω να κάνω παιδιά με την Ελένη, εκείνη μου το ξύπνησε»

Ετεοκλής Παύλου: «Θέλω να κάνω παιδιά με την Ελένη, εκείνη μου το ξύπνησε»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, ο Ετεοκλής Παύλου μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση του με την Ελένη Χατζίδου και για το αν θέλει να κάνει οικογένεια μαζί της.

«Η Ελένη είναι δίπλα μου πάντα και την ευχαριστώ για όλα. Εγώ από την άλλη παίρνω ζωή από οτιδήποτε την ευχαριστεί. Τη θαυμάζω γιατί είναι ένας υπέροχος και πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Είμαι πολύ τυχερός που έχω μια γυναίκα σαν την Ελένη. Τι να σου πρώτο πω. Με τράβηξαν τα πάντα πάνω της από την αρχή. Την είδα και ήξερα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου».

Μέχρι πρότινος δεν είχε μπει στη διαδικασία να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο της οικογένειας, από την στιγμή όμως που τη γνώρισε όλα άλλαξαν:

«Η οικογένεια μου άρεσε ως μια μακρινή ιδέα. Η Ελένη μου ξύπνησε την επιθυμία τού να θέλω να κάνω παιδιά μαζί της. Θέλω να κάνω παιδιά με την Ελένη, δεν θέλω να κάνω γενικά. Θέλω να φτιάξω το δικό μου σπίτι, επειδή θα είναι μαζί με την Ελένη, όχι γενικά. Θέλω να τα κάνω όλα επειδή είμαστε εμείς. Και μαζί είμαστε ένα».

Και μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι ο προσωπικός τους χρόνος είναι ελάχιστος λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Πάντα κοιτάμε να βρίσκουμε ελεύθερο χρόνο για εμάς. Ο καθένας έχει τις δουλειές του, αλλά δεν είναι το παν τα χρήματα, θέλουμε να έχουμε κυρίως τις στιγμές μας. Ο ένας στηρίζει τον άλλον όπου μπορεί. Σκεφτόμαστε να πορευτούμε μαζί και επαγγελματικά. Έχουμε κάτι στο μυαλό μας το οποίο δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμα. Αυτό που ετοιμάζουμε περικλείει τους στόχους και τα όνειρά μας’’».