Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ύστερα από την πρεμιέρα του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Ο γνωστός τραγουδιστής ένιωσε ξαφνικά έντονη δυσφορία και σφίξιμο στην καρδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στη Freddo, το πρόβλημα υγείας του είναι σοβαρό και, όπως όλα δείχνουν, θα χειρουργηθεί άμεσα.

«Για σοβαρούς λόγους υγείας που προέκυψαν εντός της ημέρας και χρήζουν άμεσης χειρουργικής επέμβασης, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος δε θα συνεχίσει να είναι μαζί μας για τη χειμερινή σεζόν. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση… Εμείς συνεχίζουμε κανονικά… Ραντεβού την Παρασκευή…» ήταν η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του νυχτερινού κέντρου, Βάσω Ρεντοπούλου, αναφέρει στην εφημερίδα: «Είχε κάποια σημάδια κόπωσης και, όπως γνωρίζαμε, περίμενε τον γιατρό του να επιστρέψει από το εξωτερικό για να τον δει. Έγινε αυτό και μετά τη συνάντησή τους και κάποιες εξετάσεις, του είπε πως πρέπει να χειρουργηθεί την Πέμπτη».