«Ερωτευμένη» – Νέα Επιτυχία και Video Clip από τη Naya

«Ερωτευμένη» - Νέα Επιτυχία και Video Clip από τη Naya

Μετά το smash – hit «Οξυγόνο» και την συνεργασία με την Κατερίνα Στικούδη, η ταλαντούχα Naya επιστρέφει δυναμικά με νέα καλοκαιρινή επιτυχία και video clip πιο… «Ερωτευμένη» από ποτέ!

Το νέο single της Naya «Ερωτευμένη» από την Spicy και την Epic Music, σε μουσική Teo Tzimas και στίχους Δημήτρη Μπέρη επιτέλους οπτικοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μιχελόπουλου και παραγωγή του Βαγγέλη Σερίφη.

Με άκρως δημιουργική διάθεση, η Naya επισκέφθηκε την αγαπημένη της Πάργα για τις ανάγκες του Video Clip και έτσι την βλέπουμε να ερμηνεύει το νέο της κομμάτι στις παραλίες της περιοχής αποπνέοντας μία καλοκαιρινή αίσθηση που μας ταξιδεύει! Το «ονειρικό» αυτό, καλοκαιρινό ταξίδι, κορυφώνεται άψογα, όταν με τη βοήθεια του 3D Animation η Naya μεταμορφώνεται κυριολεκτικά.

Με το single της «Ερωτευμένη», η Naya υπόσχεται να αποτελέσει την καλύτερη μουσική συντροφιά για τις καλοκαιρινές μας εξόδους και μας θυμίζει πως η καλλιτεχνική της ανησυχία και η αγάπη για το τραγούδι, δε σταματάει ποτέ.