ΕΡΤ3 | Ξένες σειρές ντοκιμαντέρ πρώτης προβολής.

ΕΡΤ3 | Ξένες σειρές ντοκιμαντέρ πρώτης προβολής.

Σειρές ντοκιμαντέρ πρώτης προβολής στην ΕΡΤ3.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι το τέλος Ιουνίου, προβάλλεται η νέα σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Τεχνίτες από όλο τον κόσμο/Destination Crafts», στις 8:30 και σε επανάληψη στις 16:30.

Η πρωτοποριακή σειρά μάς ταξιδεύει σε προορισμούς σε ολόκληρο τον πλανήτη, όπου τεχνίτες διαφορετικών ειδικοτήτων μοιράζονται το πάθος τους με τον οικοδεσπότη, Jim West, και το κοινό.

Το «Destination Craft», παραγωγής PINE RIDGE FILM & TV 2017, που θα ολοκληρωθεί σε 13 ημίωρα επεισόδια, είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό, και ταυτόχρονα ενημερωτικό και εκπαιδευτικό, καθώς οι θεατές  δεν μεταφέρονται απλά σε μια χώρα, αλλά ξεκινούν ένα ταξίδι ανακάλυψης σε Ιρλανδία, Γουατεμάλα, Πολωνία, Μπαλί, Ινδία, Τοσκάνη, Ισλανδία, Περού, Καναδά, Μεξικό, Ελβετία και Νεπάλ.

Την Πέμπτη 18/6/2020 στις 15:30 ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της μίνι σειράς ντοκιμαντέρ «Οικογενειακές διακοπές στα Γκαλαπάγκος/ My family and the Galapagos», που θα ολοκληρωθεί σε 4 ωριαία επεισόδια την Τρίτη 23/6/2020.

Τα νησιά Γκαλαπάγκος χαρακτηρίστηκαν μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ τo 1978, χάρη στη μοναδική σημασία τους για τον πλανήτη. Σαράντα χρόνια αργότερα, ο βιολόγος και παρουσιαστής Μόντι Χολς επιστρέφει στο πιο αγαπημένο του μέρος στον πλανήτη για να εξερευνήσει τα θαύματα και τις προκλήσεις που καθορίζουν αλλά και απειλούν αυτό το εντυπωσιακό θαύμα της Φύσης. Για πρώτη φορά, όμως, δεν θα είναι μόνος.

Σε ένα μέρος όπου οι άνθρωποι και τα ζώα συμβιώνουν όπως πουθενά αλλού, ο Μόντι θα έχει μαζί του μια ξεχωριστή ερευνητική ομάδα, τη γυναίκα του Ταμ και τις δυο κόρες του Άιλα και Μόλι, που θα βιώσουν για τρεις μήνες αυτόν τον μοναδικό τρόπο ζωής. Ως οικογένεια, θα συναντήσουν μοναδικά ζώα και θα βιώσουν εμπειρίες που θα τους αλλάξουν τη ζωή, συμβιώνοντας με πλάσματα που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο.