Ερμογένης Σκιτίνης: Αποχώρησε από το “Τατουάζ” και αποχαιρέτησε την σειρά μέσω Instagram

Ερμογένης Σκιτίνης: Αποχώρησε από το "Τατουάζ" και αποχαιρέτησε την σειρά μέσω Instagram

Ο Ερμογένης Σκιτίνης ήταν ένας από τους ηθοποιούς που είδαμε στον δεύτερο κύκλο του «Τατουαζ» καθως υποδυόταν τον Φίλιππο και τον οποίο δολοφόνησε από τον Ορφέα συγκλονίζοντας τους τηλεθεατές.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηθοποιος αποχαιρέτησε την σειρά του Alpha, τους συντελεστές της και ευχαρίστησε δημόσια για τη συνεργασία τους τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου.

Ο Ερμογένης εκτός από ηθοποιός είναι συνθέτης και τραγουδιστής και με ένα βίντεο στο οποίο τραγουδούσε άφησε πίσω του την σειρά, ετοιμάζοντας τα καινούργια του επαγγελματικά σχέδια.

«Μια όμορφη σεζόν έφτασε στο τέλος της και θέλω να αποχαιρετήσω το Τατουαζ με μια πολύ γλυκιά ανάμνηση και με τον τρόπο που εγώ ξέρω να εκφράζομαι καλύτερα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος σε αυτή την υπέροχη ομάδα, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους, που στη συνέχεια έγιναν πολύ καλοί φίλοι και δίπλα χαρούμενος που ήμουνα και εγώ ένα κομμάτι σε μια από τις επιτυχίες που έκαναν και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να κάνουν για πολλά χρόνια ακόμη.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξατε. Εις το επανιδείν », έγραψε στη λεζάντα της ανάρτηση του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μια όμορφη σεζόν έφτασε στο τέλος της και θέλω να αποχαιρετήσω το «Τατουαζ» με μια πολύ γλυκιά ανάμνηση και με τον τρόπο που εγώ ξέρω να εκφράζομαι καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος σε αυτή την υπέροχη ομάδα, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους, που στη συνέχεια έγιναν πολύ καλοί φίλοι και δίπλα χαρούμενος που ήμουνα και εγώ ένα κομμάτι σε μια από τις επιτυχιες που έκαναν και οπως φαίνεται θα συνεχίσουν να κάνουν για πολλά χρόνια ακόμη. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξατε. Είς το επανιδείν 😎 @georgiou82 @koulisnikolaou . . . . #ermogeniskitinis #singer #actor #tatouaz #acoustic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ermogenis Skitinis (@ermogenisskitinis) στις