«Επιστρέφω και απειλώ όποιον με εμποδίσει»

«Επιστρέφω και απειλώ όποιον με εμποδίσει»

Αποφασισμένος να δραστηριοποιηθεί πάλι επαγγελματικά στον χώρο της μόδας φαίνεται πως είναι μετά από 5 χρόνια. Ο ίδιος έφτασε στο μηδέν, όμως πλέον είναι αποφασισμένος να βρεθεί και πάλι στην κορυφή, ενώ έκανε σαφές πως τίποτα δεν πρόκειται να τον σταματήσει.

Ο Λάκη Γαβαλά, επιστρέφει για τα καλά στον επιχειρηματικό χώρο. Στην τελευταία του συνέντευξη αναφέρθηκε στα σχέδιά του, λέγοντας: «Θα δώσω θέσεις εργασίας στα κτίρια μου, που τα… τρώνε τα ποντίκια».

Μάλιστα, για τα επιχειρηματικά του σχέδια επεσήμανε: 

«Έχοντας στα χέρια τις εγκαταστάσεις μου, όπου κατοικούν ποντίκια μέσα στη βρωμιά και τη λεηλασία, εγώ ο πρώην φυλακιμένος, με τις εκκρεμείς υποθέσεις, ξαναεπιχειρώ να γίνω τηλεπερσόνα, καθηγητής σε σχολή μόδας, να επαναλειτουργήσω το κατάστημα της Βουκουρεστίου, την επέκταση της φίρμας LAK σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε e-shop, καλλυντικά, είδη σπιτιού και fashion blog, να γίνω σύμβουλος της εταιρείας Polis Hammam, των πρώτων Τούρκικων Λουτρών στην Αθήνα».

Για την αποφασιστικότητά του να ξαναβρεθεί στην κορυφή μίλησε στην εφημερίδα Freddo και τις Σάσα Σταμάτη και Ηλιάνα Πετρίδη λέγοντας.

«Θα απειλήσω με αυτοθυσία όποιον με εμποδίσει σε αυτό το έργο μου μιας και εδώ και πέντε χρόνια τους προσφέρω ό,τι περιουσιακό στοιχείο έχω, ώστε να πάψουν να με καταδικάζουν ανώφελα, αλλά τίποτα μέχρι τώρα δεν έχουν αξιοποιήσει».