Επιστρέφει στη “Μουρμούρα” η Δάφνη Λαμπρόγιαννη;

Επιστρέφει στη "Μουρμούρα" η Δάφνη Λαμπρόγιαννη;

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας παραχώρησε συνέντευξη ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη συνύπαρξή του με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη στην σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα».

Ο ηθοποιός μάλιστα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς μια γκεστ εμφάνιση της τότε τηλεοπτικής του συζύγου.

Βλαδίμηρε, τα πρώτα πέντε χρόνια στη «Μουρμούρα» ήσουν ζευγάρι με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Αγχώθηκες, όταν σου είπαν ότι πρέπει να αλλάξει η ιστορία και να βρεθεί μια νέα ηθοποιός;

Με τη Δάφνη είχαμε χτίσει πέντε χρόνια συνύπαρξης και ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποια που θα μπορούσε να δεθεί μαζί μου ερμηνευτικά. Η «Μουρμούρα» δεν είναι καθόλου εύκολη σειρά. Σκέψου ότι δύο άνθρωποι βγάζουν έξι σκηνές την ημέρα και έχουμε φτάσει στο 440ό επεισόδιο.

Θέλει ικανότητα για να μπορέσεις να συνεχίσεις για έκτη και τώρα για έβδομη χρονιά, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Και σε αυτό οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συγγραφείς μας, γιατί είναι ανεξάντλητοι.

Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ως guest star στο νέο κύκλο επεισοδίων η Δάφνη Λαμπρόγιαννη;

Όχι, δεν νομίζω.