Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιώργος Μητσικώστας

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιώργος Μητσικώστας

Ο Γιώργος Μητσικώστας έχει γράψει τη δική του σελίδα στις σατιρικές τηλεοπτικές εκπομπές και, μετά από καιρό, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην μικρή οθόνη!

Αρχικά, επρόκειτο να συνεργαστεί με το Epsilon όταν το κανάλι άρχισε την λειτουργία του, ωστόσο, η συνεργασία «ναυάγησε». «Η συνεργασία μου με το Epsilon ήταν καταδικασμένη από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή ο Φυντανίδης, ο οποίος με είχε φέρει εκεί και, κατά κάποιον τρόπο, με προστάτευε», αποκαλύπτει ο ίδιος, στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και την Φένια Γιαννουλάδη και συνεχίζει: «πιστεύω ότι στην τηλεόραση, όπως και στις business γενικότερα, λεφτά υπάρχουν. Απλώς, υπάρχουν για άλλους. Για ημέτερους, για παρεΐτσες. Αφού δεν πας στο σκάφος του τάδε και στη βίλα του δείνα και πας με κάτι φίλους σου στην ταβέρνα και το γήπεδο, δεν θα κάνεις τίποτα. Μου τα λένε, δεν κάνω εικασίες! Έχει πλάκα το γεγονός ότι πολλές φορές μου στέλνουν mails για το ποιος ευθύνεται για την απόλυσή μου και, μάλιστα, με κωδικοποιημένα τα αρχικά του “ηθικού αυτουργού”, φωτογραφίζοντάς τον και χωρίς να λένε όνομα και με βάζουν στη διαδικασία να ψάχνω. Τις περισσότερες φορές είναι άτομα που δεν φαντάζεσαι, όπως η σύζυγος κάποιου ηθοποιού που παίζει τένις ή κάνει σάουνα με την γυναίκα κάποιου που έχει επιρροή και όχι πολιτικοί πρώτης γραμμής».

Αφού έφυγε από το κανάλι, συνέχισε την δουλειά του με το ΜΗΤΣΙ SHOW στο Ίντερνετ, ενώ πλέον έδωσε τα χέρια με την ΕΡΤ! «Η συνεργασία με την ΕΡΤ προέκυψε κάπως ανορθόδοξα. Πάντα σκεφτόμουν ότι θα μου άρεσε να έχω έναν παραγωγό για να μπορώ να αφοσιώνομαι στο δημιουργικό κομμάτι της δουλειάς μου και να μην ασχολούμαι με τα χρονοβόρα θέματα της παραγωγής. Όταν αυτός ο παραγωγός βρέθηκε λοιπόν, μου πρότεινε να κάνουμε μια κρούση στην ΕΡΤ, καθώς τα ιδιωτικά κανάλια με το θέμα των αδειών που εκκρεμεί βρίσκονται σε περίεργη κατάσταση. Χωρίς μεγάλες προσδοκίες από την μεριά μου, την κάναμε και εγκρίθηκε! Πέρασε την πρώτη φάση και συνεχίζουμε, καθώς έχει συνολικά πέντε. Είμαστε τώρα στην τρίτη και περιμένουμε κάποιες υπογραφές για να οριστικοποιηθεί», εξηγεί, προσθέτοντας ότι ελπίζει να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα και τονίζοντας πως δεν του έχουν επιβάλλει κανένα θέμα ελέγχου των κειμένων.