Επιστρέφει στην πρωινή ζώνη η Ελεονώρα Μελέτη;

Επιστρέφει στην πρωινή ζώνη η Ελεονώρα Μελέτη;

Η Ελεονώρα Μελέτη επέλεξε να απέχει από την τηλεόραση την φετινή τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο, η παρουσιάστρια κατά διαστήματα δεχόταν προτάσεις από διάφορα κανάλια. Το κανάλι Epsilon της έκανε πρόταση και μάλιστα όχι για μια εκπομπή, αλλά δύο!

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στην εφημερίδα «Αγορά» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο πως σε κουβέντα που είχε με τον κύριο Βρυώνη, κατέληξαν στο να της προτείνει να παρουσιάσει το Star Academy:

«Τότε, μέσα σε άλλα, ρωτήθηκα αν θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω το “Star Academy” και τους είπα πως δεν θα μπορούσα να συζητήσω κάτι τέτοιο, γιατί την περίοδο εκείνη βρισκόμουν σε συζητήσεις με άλλον σταθμό. Και μείναμε εκεί».

Στην συνέχεια η Ελεονώρα, είπε ότι δέχτηκε πρόταση από το κανάλι για να αναλάβει και την πρωινή ζώνη του σταθμού:

«Πριν λίγες μέρες ωστόσο έγινε και δεύτερη συνάντηση, όπου εκεί σε μία γενική πάλι συζήτηση ερωτήθηκα αν θα με ενδιέφερε να αναλάβω στην τρέχουσα σεζόν, το πρωινό πρόγραμμα ,για να του απαντήσω σχετικά πως δεν θα μου άρεσε να πάρω εκπομπή που βρίσκεται σε εξέλιξη από άλλον συνάδελφο, και πως μια τέτοια κουβέντα θα μπορούσε να γίνει αργότερα, όπου δεν θα ίσχυαν τα τωρινά δεδομένα».

Η απάντηση της στα παραπάνω ήταν αρνητική.