Επανασύνδεση έξι εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της διάλυσης του γάμου τους

Επανασύνδεση έξι εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της διάλυσης του γάμου τους

Ο χωρισμός τους και η δημόσια παραδοχή του τέλος στο γάμο τους προκάλεσε έντονη αίσθηση, καθώς έδειχναν ιδιαίτερα αγαπημένοι. Παρόλα αυτά, μόλις έξι εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του τέλους ήρθε και η επανασύνδεση!

Ο John Cena και τη Nikki Bella προκάλεσαν αίσθηση όμως τα προβλήματα και οι διαφωνίες φαίνεται να έχουν εξαλειφθεί αφού σύμφωνα με πηγές, η διαφορές είχαν προκληθεί από τα διαφορετικά «θέλω» τους. Η reality star ήθελε οικογένεια και παιδιά, την ώρα που ο 41χρονος δεν είχε την ίδια επιθυμία.

«Ποτέ δεν ήθελαν να τελειώσουν τη σχέση τους. Θεωρούσαν απλά πως κάτι δεν ήταν σωστό με το γάμο τους. Μπήκαν σε διαδικασία δέσμευσης υπό λάθος συνθήκες. Υποκρινόταν πως ήταν okay χωρίς ένα παιδί, όμως δεν μπορούσε», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της. Η απόφαση για τον χωρισμό ελήφθη όταν συνειδητοποίησαν πως δεν θα μπορέσουν να φτιάξουν τα πράγματα.

Κοινός φίλος τους ανέφερε πως είναι θέμα χρόνου να είναι και πάλι μαζί! «Θα τον δεχτεί πίσω σίγουρα. Τον αγαπά και ξέρει ότι την αγαπά απεγνωσμένα», σημειώνει και τονίζει: «Θα είναι και πάλι μαζί, ενώ θα παντρευτούν όπως πρέπει. Χωρίς τυμπανοκρουσίες».