Η επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

Η επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με επίσημη ανακοίνωση που έστειλε στα ΜΜΕ απαιτεί να αποκατασταθεί η αλήθεια όσον αφορά στην υγεία του.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» έκανε λόγο για μια αδιαθεσία που ένιωσε ο ποινικολόγος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με την κόρη του Μαρία – Ελένη στο νοσοκομείο Υγεία. Μάλιστα, η δημοσιογράφος επικοινώνησε με την κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για να μάθει τα νεότερα για την υγεία του και ενημερώθηκε πως όλα είναι καλά και δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος λίγες ώρες αργότερα ενημέρωσε τον Τύπο πως ουδέποτε ένιωσε αδιαθεσία και πως όντως επισκέφθηκε την ιδιωτική κλινική αλλά για προγραμματισμένες εξετάσεις. Ο ποινικολόγος ζητά την αποκατάσταση της αλήθειας καθώς και να μην ασχολούνται τα Μέσα με τα προσωπικά του δεδομένα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Διαμαρτύρομαι για όσα ελέγχθηκαν και εγράφησαν από ορισμένους δημοσιογράφους σχετικά με τη χθεσινή μου επίσκεψη στο Νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ». Επρόκειτο περί προγραμματισμένων συναντήσεων και δεν επιτρέπω σε κανέναν να αναφέρεται ή να σχολιάζει καθ’ οιονδήποτε τρόπο, θέματα που αφορούν τα προσωπικά μου δεδομένα τα οποία προστατεύονται εκ του νόμου. Ζητώ δε αποκατάσταση».