Επίθεση με βιτριόλι: Όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς η 34χρονη Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς η 34χρονη Ιωάννα

Το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η πρώτη κατάθεση της 34χρονης Ιωάννας στους αστυνομικούς που την επισκέφτηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Η συνομιλία των αστυνομικών με την 34χρονη,, δεν κράτησε πάνω από μισή ώρα, εξαιτίας της ιδιαίτερης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η κοπέλα.

«Η φιγούρα μου θύμιζε γυναίκα. Ήταν σίγουρα αδύνατη και φορούσε σκούφο. Δεν την αναγνώρισα, δε μου θύμιζε κάτι και δε μου μίλησε. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μετά την επίθεση έτρεξα προς το φαρμακείο. Δεν είχα διαφορές με κάποιον», φαίνεται να δήλωσε η 34χρονη.

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, κάμερα την έχει συλλάβει την ώρα που κατεβαίνει από αυτοκίνητο και μπαίνει στην πολυκατοικία. Φορά μάσκα και η εικόνα της είναι θολή. Το πρόβλημα είναι ότι η ίδια κάμερα δεν την καταγράφει να βγαίνει από την πολυκατοικία.

Το προφίλ της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα

Οι αστυνομικοί έχουν σκιαγραφήσει ήδη το προφίλ της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα. Πρόκειται για μια γυναίκα αδίστακτη, ψυχρή και εκτέλεσε το σχέδιό της με απόλυτη ακρίβεια.

Ήταν καλά διαβασμένη και γνώριζε πώς θα κινηθεί στον χώρο για να μην γίνει αντιληπτή, κινήθηκε γρήγορα και δεν αποκλείουν να φόραγε ακόμα και περούκα για να θολώσει την εικόνα της.

Μάλιστα, οι κινήσεις της δείχνουν επαγγελματία που πληρώθηκε για να κάνει κακό στην Ιωάννα.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης που έχει αναλάβει την υπόθεση αναφέρει, «Δίνει την αίσθηση ενός ανθρώπου ψυχρού εκτελεστή, οποίος πήγε να διαπράξει μια ενέργεια για την οποία πιθανόν πληρώθηκε από τον ηθικό αυτουργό. Ο άνθρωπος που είχε το μίσος για την Ιωάννα, κάτι θα του ξέφευγε, μια κουβέντα. Εδώ η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είπε καμία κουβέντα, δεν είπε τίποτα απολύτως. Πώς συγκρατήθηκε ο θυμός;».