Επίθεση με βιτριόλι | Απόστολος Λύτρας: Ο δικηγόρος της 34χρονης αποκαλύπτει – “Η Ιωάννα δεν έχει δει το πρόσωπό της”

Επίθεση με βιτριόλι | Απόστολος Λύτρας: Ο δικηγόρος της 34χρονης αποκαλύπτει - "Η Ιωάννα δεν έχει δει το πρόσωπό της"

Ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Ο κ. Λύτρας μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τα νεότερα σχετικά με τις εξελίξεις της πολύκροτης υπόθεσης, ενώ, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως η Ιωάννα δεν έχει δει ακόμη το πρόσωπό της, το οποίο έχει υποστεί ζημιά κατά 93%.

«Δε μπορώ να γνωρίζω αν θα βρεθεί η δράστις. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία. Θέλω να πιστεύω πως ναι. Ήδη έχουν περάσει αρκετές ημέρες. Αυτή τη στιγμή αν βρεθεί κάτι, πιστεύω πως θα είναι μέσω της τεχνολογίας.

Η Ιωάννα δεν έχει δει το πρόσωπό της. Θα μείνει στο νοσοκομείο αρκετό διάστημα. Οι γιατροί κάνουν πραγματικά πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δεν είναι σίγουρο πως από το αριστερό της μάτι θα μπορέσει να ξαναδεί. Οι πιθανότητες βέβαια είναι στο να βελτιωθεί η όρασή της.

Την έχει επισκεφτεί ψυχολόγος από το νοσοκομείο. Η Ιωάννα δεν γνωρίζει για την κατάστασή της. Δεν μπορεί να παρακολουθήσει τηλεόραση. Αντιλαμβάνεται πως το πρόσωπό της έχει υποστεί ζημιά βλέποντας το χέρι της» εξήγησε ο κ. Λύτρας.