Εορταστικό Traction με τον Παναγιώτη Στάθη

Εορταστικό Traction με τον Παναγιώτη Στάθη

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 14:15

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 14:15, με τα Χριστούγεννα να βρίσκονται προ των πυλών, το κλίμα στο Traction είναι εορταστικό!

Επειδή οι γιορτινές ημέρες είναι συνδεδεμένες με την οικογένεια,  καλεσμένος του Κώστα Στεφανή είναι ένας άνθρωπος από την οικογένεια του Star, που εξειδικεύεται στην παρουσίαση ειδήσεων. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Στάθη, ο οποίος ξεναγήθηκε από τον Κώστα στα προηγμένα συστήματα του νέου Ford Fiesta, το οποίο προσφέρει τεχνολογία και πολυτέλεια που είχαμε συνηθίσει σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας και πιο… αλμυρής τιμής!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

  • Porsche Cayenne: Η παγκόσμια παρουσίαση της νέας γενιάς έγινε στη χώρα μας, με πλήθος δημοσιογράφων από όλον τον κόσμο να επισκέπτονται την πανέμορφη Κρήτη. Το Traction δε θα μπορούσε να απουσιάζει και ο Μάνος μας συστήνει τη νέα Cayenne, που διαθέτει σπορ χαρακτηριστικά και εκδόσεις με ισχύ από 340 έως 550 ίππους.
  • Peugeot 3008 GT-Line: Το μοντέλο που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία της γαλλικής εταιρείας, με ξεχωριστές τεχνολογίες όπως το i-cockpit, αλλά και το grip control, υπόκειται σε αισθητικές παρεμβάσεις μέσω της έκδοσης GT-Line, η οποία διατίθεται και στην ελληνική αγορά.
  • Mercedes AMG GLC 43 Coupe: Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των “απλών” Mercedes και των κορυφαίων AMG. Δεν είναι τυχαίο, ότι συνδυάζει ιδανικά τη χρηστικότητα ενός SUV

με τα δυναμικά χαρακτηριστικά ενός Coupe, γεγονός που αποδεικνύεται στην πράξη, χάρη στον 3λιτρο κινητήρα V6 Twin Turbo, που αποδίδει 367 ίππους, παράγοντας επιτάχυνση 0-100 σε 4,9” και τελική ταχύτητα 250 χιλιομέτρων/ώρα με ηλεκτρονικό περιοριστή.

TRACTION
Κάθε Κυριακή στις 14:15

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας,
Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή, Νώντας Δουζίνας
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions 

#tractiongr
fb:            https://www.facebook.com/etraction.gr/
Insta:     https://www.instagram.com/etraction.gr/
Tw:           https://twitter.com/etraction