Εξώδικο στον Δήμο Βερύκιο από βουλευτή

Εξώδικο στον Δήμο Βερύκιο από βουλευτή

Εξώδικο απέστειλε βουλευτής στον Δήμο Βερύκιο, υποστηρίζοντας ότι τον κατηγορεί δημοσίως, επειδή διερευνά τα πεπραγμένα του προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά.

Το εξώδικο, σύμφωνα με τα parapolitika, κοινοποιείται, μεταξύ άλλων, στον υπουργό Δικαιοσύνης, την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τους οικονομικούς εισαγγελείς, στο Ε.Σ.Ρ. και στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων.

Εναντίον του δημοσιογράφου στρέφεται ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Σας καλώ εξωδίκως όπως ορίζει ο νόμος εντός 10 ημερών, στην ίδια ώρα, στην ίδια εκπομπή και στην ίδια χρονική έκταση να αποκαταστήσετε τα όσα ψευδή και συκοφαντικά είπατε, καθώς και να διαβάσετε την συνημμένη επιστολή – απάντηση που απέστειλα με email μετά την συγκεκριμένη εκπομπή, καθώς και την παρούσα εξώδικο επιστολή, την οποία σας συγκοινοποιώ με την παρούσα».

«Σας επαναλαμβάνω πως εάν δεν πράξετε τα όσα ορίζει ο νόμος, θα κινηθώ αστικά και ποινικά τόσο εναντίον σας όρο και εναντίον των όσων νόμιμα εκπροσωπούν την εταιρεία “alpha media group”. Διαμαρτύρομαι για τη μέχρι σήμερα απαράδεκτη και ποινικώς κολάσιμη εις βάρος μου συμπεριφορά σας», καταλήγει το εξώδικο.