Εξιτήριο από το νοσοκομείο πηρε ο Αιμίλιος Λιάτσος

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πηρε ο Αιμίλιος Λιάτσος

Μετά από ένα μήνα νοσηλείας του, ο Αιμίλιος Λιάτσος, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο δημοσιογράφος είχε παρουσιάσει ισχυρή λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος. Το συγκεκριμένο γεγονός τον έκανε να μεταβεί σε νοσοκομείο, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του. «Οι γιατροί αμέσως διέγνωσαν το πρόβλημα και ήδη παίρνω ειδική αντιβίωση για να αντιμετωπιστεί συνολικά το θέμα. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, όμως πρέπει να ολοκληρωθεί η αγωγή και μετά να πάρω εξιτήριο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά με δήλωσή του ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αιμίλιος Λιάτσος το απόγευμα της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Η μεγάλη διάρκεια νοσηλείας του προκαλεί αίσθηση, ο λόγος της παραμονής του στο νοσοκομείο, παρά την ανάρρωσή του, ήταν για να ολοκληρωθεί η ενδοφλέβια αντιβίωση που έπαιρνε.

Η υγεία του δημοσιογράφου είναι πλέον σε άριστη κατάσταση, πρόσωπο από το περιβάλλον του δηλώνει «Δεν έχασε βάρος και έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του. Είναι πολύ χαρούμενος γιατί από Δευτέρα επιστρέφει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις». 

Ο Αιμίλιος Λιάτσος, θα επιστρέψει στην εκπομπή του στο Kontra channel, που προβάλλεται 12-2 τα ξημερώματα. Τη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει και στην εφημερίδα Kontra News.