Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το NOMADS

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το NOMADS

Με εντυπωσιακά πλάνα από το νησί Palawan, την άφιξη των παικτών με βάρκες και του Γρηγόρη Αρναούτογλου με υδροπλάνο, έκανε πρεμιέρα, το βράδυ της Δευτέρας, το NOMADS.

Στην αρχή του παιχνιδιού επιβίωσης του ΑΝΤ1 είδαμε τον παρουσιαστή να εξηγεί τους όρους, ενώ στη συνέχεια μας ξενάγησε στην σπηλιά, την παραλία και την βίλα όπου θα διαμένουν οι παίκτες, ανάλογα με τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα.

Ακολούθησε μία πρώτη γνωριμία με τους 21 συμμετέχοντες και στη συνέχεια πήραν τον λόγο ένας ένας οι παίκτες των τριών ομάδων, απαντώντας σε ερωτήσεις που τους έκανε ο Γρηγόρης.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε το έμβλημα που θα έχει κάθε ομάδα. Συγκεκριμένα, η ομάδα των αθλητών, με το όνομα Ωκεανός, θα έχει μπλε χρώμα και σύμβολο έναν μυθικό θαλάσσιο δράκο των Φιλιππίνων, τον πακουνάο, η ομάδα των celebrities, με το όνομα Φωτιά θα έχει το κόκκινο χρώμα και έμβλημα ένα σπάνιο πουλί των Φιλιππίνων, ενώ οι πολίτες, που θα ανήκουν στην ομάδα Ζούγκλα, θα έχουν πράσινο χρώμα και σύμβολο τον θρυλικό ταμαράου, ο βούβαλος της χώρας.