Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το θρυλικό μιούζικαλ «Γοργόνες και μάγκες»

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το θρυλικό μιούζικαλ «Γοργόνες και μάγκες»

Η επίσημη πρεμιέρα του θρυλικού μιούζικαλ Γοργόνες και Μάγκες του Γιάννη Δαλιανίδη, το οποίο αναβιώνει ξανά, 50 χρόνια μετά την κινηματογραφική του πρεμιέρα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου στο θέατρο Broadway.

Τη θεατρική διασκευή και τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Βάλαρης, ενώ τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα ερμηνεύει στη σκηνή ο Γιάννης Πλούταρχος και η έκπληξη της παράστασης, είναι η συμμετοχή του 91χρονου Γιάννη Βιογιατζή, που κάνει τον ίδιο ρόλο πενήντα χρόνια μετά.

Στην επίσημη πρεμιέρα έδωσαν το παρών αρκετά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, ενώ ξεχώρισε η παρουσία της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία καταχειροκροτήθηκε. Η αγαπημένη ηθοποιός παρακολούθησε από κοντά τη Ζέτα Δούκα, η οποία υποδύεται τον ρόλο της Φλώρας που ενσάρκωσε πρώτη, ενώ συγκίνησε τους παρευρισκομένους, όταν πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο την επιτυχία Καμαρούλα μια Σταλιά. Ακόμα, συγκίνησε και η παρουσία του Μίμη Πλέσσα ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και αγκαλιάστηκε με τον Γιάννη Βιογιατζή.

Το Gpop.gr βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα!