Εντυπωσίασε ο Justin Timberlake με την εμφάνιση του στο Super Bowl

Εντυπωσίασε ο Justin Timberlake με την εμφάνιση του στο Super Bowl

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Justin Timberlake με την εμφάνισή του στο ημίχρονο του Super Bowl, στον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου που καθηλώνει κάθε χρόνο εκατομμύρια τηλεθεατές, ωστόσο, μία από τις εμφανίσεις του προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο τραγουδιστής έβαλε «φωτιά» στη σκηνή ερμηνεύοντας ένα medley παλιότερων επιτυχιών του, όπως οι Cry Me A River, Suit & Tie, SexyBack και Mirrors, αλλά και πιο πρόσφατα τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, όπως τα Can’t Stop The Feeling και Filthy.

Κατά την διάρκεια της εμφάνισής του απένειμε φόρο τιμής στον Prince, που βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του στην Μινεσότα, την πόλη που φιλοξένησε τον φετινό τελικό, όσο ο Justin ερμήνευε το I Would Die 4 U.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο προκάλεσε «πυρά» από θαυμαστές του Prince και τηλεθεατές, καθώς ο αείμνηστος τραγουδιστής, σε συνέντευξή του το 1998, είχε διαφωνήσει με την χρήση ενός ολογράμματος για κάποιον καλλιτέχνη που έχει «φύγει». «Είναι ό,τι πιο δαιμονικό μπορώ να φανταστώ. Αν έπρεπε να “τζαμάρω” με τον Duke Ellington θα ζούσαμε στην ίδια εποχή… Η εικονική πραγματικότητα είναι δαιμονική. Δεν είμαι δαίμονας!», είχε δηλώσει.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.