Ενταση στο Like a Star ανάμεσα στην Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Λάμπη Λιβιεράτο

Ενταση στο Like a Star ανάμεσα στην Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Λάμπη Λιβιεράτο
Φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο talent show που προβάλλεται στην Κύπρο «Like A Star», ανάμεσα στην Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Λάμπη Λιβιεράτο με αφορμή την κριτική που ακούστηκε για έναν διαγωνιζόμενο.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι Sunny Μπαλτζή και Πέτρος Πολυχρονίδης σχολίασαν αρνητικά την εμφάνιση του διαγωνιζόμενου, σε αντίθεση με τον Λάμπη Λιβιεράτο, στον οποίο φάνηκε να άρεσε.
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η παρουσιάστρια του show, η οποία μαζί με την παρουσιάστρια των backstage συζήτησαν μόνο τα αρνητικά σχόλια. Τότε, ο τραγουδιστής δεν έκρυψε την ενόχλησή του, που δεν έλαβαν υπόψιν τους και την δική του άποψη. 

Ο Λάμπης Λιβιεράτος εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι από την κριτική που άσκησε, τονίστηκαν μόνο τα αρνητικά στοιχεία.«Δεν είμαστε μία ομάδα. Ο καθένας έχει την άποψή του…Εγω είπα ότι σε πολλά σημεία ήταν ωραίο. Και ξαφνικά λέτε σαν σύνολο ότι δεν ακούσαμε καλά σχόλια….Θεωρώ ότι υπάρχει βαρύτητα σε κάποιους κριτές και κάποιοι άλλοι είτε μας πουν καλό λόγο, κακό ή μέτριο δεν μας ενδιαφέρει κιόλας. Αισθάνομαι περιττός και πρέπει να φύγω…Μάλλον δεν μιλάω καλά ελληνικά ή να λέω ανέκδοτα», είπε ο Λάμπης Λιβιεράτος απευθυνόμενος στην Κατερίνα Γκαγκάκη.