ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ (Ideal Home) | Στους Κινηματογραφους

ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ (Ideal Home) | Στους Κινηματογραφους

Οι δύο πρωταγωνιστές περνάνε τέλεια! Το ίδιο κι εσείς! Hollywood Reporter
Γνήσια αστεία. The New York Times
Καυστικό, αυθεντικό και πολύ, πολύ αστείο. Empire

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ!

Ο απολαυστικός κωμικός Στιβ Κούγκαν («Philomena», σειρά ταινιών «Night at the Museum», «Tropic Thunder») βρίσκει το ταίρι του στον ταλαντούχο Πολ Ραντ («Ant-Man», «Anchorman 1 & 2», «This is 40») και οι δυο τους βρίσκουν το δάσκαλο τους στο πρόσωπο ενός δεκάχρονου αγοριού που θα τους μάθει ένα δυο πράγματα για την αγάπη και την οικογένεια.

Το «Ένα Φανταστικό Σπίτι» είναι μια εγκάρδια, ξεκαρδιστική και σύγχρονη κωμωδία για την οικογένεια, την αγάπη -και τη μαγειρική- στα χρόνια της ισότητας στο γάμο και της αποδοχής του διαφορετικού.  Οι δύο πρωταγωνιστές κεντάνε τις ερμηνείες τους στα πλαίσια ενός μακροχρόνιου και κουρασμένου ομόφυλου γάμου, καθώς εκτοξεύουν αφοπλιστικά καυστικές ατάκες, χωρίς ποτέ να χάνουν το συναίσθημα μπροστά στα απρόοπτα της ζωής.

Σύνοψη

Ο αυτάρεσκος, εγωκεντρικός και αμετανόητα ανώριμος Εράσμους (Στιβ Κούγκαν) είναι ο λαμπερός παρουσιαστής μιας επιτυχημένης μαγειρικής εκπομπής  σε παραγωγή του ταλαίπωρου συζύγου του Πολ (Πολ Ραντ) με έδρα το εξωτικό Σάντα Φε. Η ιδιόρρυθμη και μάλλον δυσλειτουργική καθημερινότητα του ζευγαριού, που τσακώνεται συνεχώς, θα ανατραπεί όταν ο δεκάχρονος εγγονός του Εράσμους, Μπιλ (Τζακ Γκορ), μετακομίσει μαζί τους.

Η ταινία “ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ (Ideal Home) ” θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Αυγούστου από την Tanweer.