Εμφανίστηκε ο “άγνωστος” γιος του Prince και ζητά τεστ DNA και μερίδιο από την περιουσία

Εμφανίστηκε ο “άγνωστος” γιος του Prince και ζητά τεστ DNA και μερίδιο από την περιουσία

Ο θάνατος του Prince απασχολεί εδώ και καιρό. Οι συνθήκες του θανάτου του, φαίνεται πως αποτελούν το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης, όμως οι τελευταίες εξελίξεις παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, εμφανίστηκε ένας 39χρονος φυλακισμένος, με τον όνομα Carlin Q. Williams. Ο ίδιος υποστηρίζει πως είναι ο «άγνωστος» γιος του Prince και μάλιστα διεκδικεί ολόκληρη την κληρονομιά των 300 εκατομμυρίων δολαρίων!

Όλοι οι συγγενείς του γνωστού δημιουργού διεκδικούν μέρος της περιουσίας. Το ίδιο έκανε και ο 39χρονος μέσω του νομικού του εκπροσώπου, λόγω της φυλάκισής του.

Μάλιστα υποστηρίζει πως η μητέρα του, είχε σεξουαλική επαφή με τον άγνωστο τότε Ρότζερ Νέλσον (Prince) σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Κάνσας το 1976. Από αυτή την συνεύρεση της νεαρής γυναίκας με τον 18χρονο τότε μουσικό, προέκυψε ο 39 ετών σήμερα Κάρλιν, ο οποίος και γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 1977.

Για να αποδείξει την συγγένεια με τον τραγουδιστή, έχει ήδη ζητήσει εξέταση και ταυτοποίηση του DNA των δυο ανδρών. Εξελίξεις δεν υπάρχουν προς το παρόν, όμως από τις φωτογραφίες δεν μπορούμε να πούμε πως δεν μοιάζουν καθόλου…