Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Στο σχολείο με είχαν στο περιθώριο γιατί ήμουν κοντή»

Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Στο σχολείο με είχαν στο περιθώριο γιατί ήμουν κοντή»

Η Αποστολία Ζώη μιλώντας στο περιοδικό You Weekly αποκάλυψε πολλά, μέσα σε όσα είπε αναφέρθηκε και στα εφηβικά και σχολικά της χρόνια. Μίλησε ανοιχτά για πράγματα που δεν είχε ξανά πει. Μάλιστα εξήγησε πως της πήρε πολλά χρόνια να βρει τον εαυτό της, κάτι που έγινε μετά τα 25 της.

Συγκεκριμένα για την προσωπική της ζωή, όταν στην εφηβεία που είχε ταλαιπωρηθεί με τα ερωτικά της είπε: «Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη, κοντή και μικροκαμωμένη λόγω πρωταθλητισμού στις καταδύσεις, που άργησα τόσο πολύ να αναπτυχθώ, με αποτέλεσμα να είχα φάει πολλή χυλόπιτα» .

Παραδέχτηκε πως το βίωσε πολύ άσχημα, καθώς τα παιδιά στην εφηβεία είναι πολύ κακά και λένε τα πράγματα έξω από τα δόντια. Δεν αρνήθηκε δεν πως έχει υποστεί bullying για την εμφάνισή της, σημειώνοντας: «Υπέστην περιθωριοποίηση επειδή ήμουν μικροκαμωμένη. Αναπτύχθηκα πολύ αργότερα, εκεί γύρω στη Γ΄ Λυκείου. Θυμάμαι στο σχολείο δεν ήθελε να κάτσει κανείς δίπλα μου στο θρανίο».

«Δεν το ξέραμε το bullying και δεν καταλαβαίναμε την έννοια του 100%. Παρ’όλα αυτά, εμένα αυτό το πράγμα με έκανε να δυναμώσω και τώρα το έχω ως «όπλο» μου», παραδέχτηκε.