Ελληνίδα τραγουδίστρια εξώφυλλο στο μεγαλύτερο περιοδικό της Πολωνίας

Ελληνίδα τραγουδίστρια εξώφυλλο στο μεγαλύτερο περιοδικό της Πολωνίας

Τα τελευταία χρόνια κατάφερε να αγαπηθεί από μεγάλη μερίδα κόσμου τόσο για τα τραγούδια της όσο και για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που διαθέτει. Η Αμαρυλλίς βιώνει μοναδικές στιγμές στην καριέρα της.

Η τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα μάθαινε από στενούς συνεργάτες πως κάποια από τα κομμάτια της φαίνεται να ανταγωνίζονται γνωστές και μεγάλες επιτυχίες του εξωτερικού. Η Πολωνία είναι από τις πρώτες χώρες που εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για την ίδια και δεν ήταν λίγες οι φορές που ξένοι δημοσιογράφοι προσέγγισαν την τραγουδίστρια με σκοπό να ενημερωθεί για όσα συμβαίνουν στην χώρα τους και να τους παραχωρήσει σχετική συνέντευξη.

Το περιοδικό «Beactive» στην Πολωνία έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στατιστικών με τη γυμνάστρια και εκδότη Ewa Chodakowska καθώς έχει ψηφιστεί η γυναίκα με την μεγαλύτερη επιρροή πιο πάνω και από την πρωθυπουργό της χώρας. Με 2.000.000 followers στο Facebook και 1.000.000 στο Instagram οδηγεί τις εξελίξεις στο fitness και στην υγιεινή διατροφή.

Η Αμαρυλλίς πρόσφατα αποδέχτηκε την πρόταση να παραχωρήσει συνέντευξη στο εν λόγω περιοδικό στην Πολωνία. Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του περιοδικού μαζί με την Ewa Chodakowska σε ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα καθώς είναι το κεντρικό πρόσωπο στο τεύχος που μόλις κυκλοφόρησε.