Ελληνίδα παρουσιάστρια δηλώνει: Δεν έχω πάρει καμία δουλειά χάρη στον πατέρα μου

Ελληνίδα παρουσιάστρια δηλώνει: Δεν έχω πάρει καμία δουλειά χάρη στον πατέρα μου

Με δική της εκπομπή στο Μακεδονία TV, με νέα σχέση, αλλά και ένα πτυχίο pilates για να κάνει τη δική της σχολή, η Μαρία Λουίζα Βούρου υποδέχτηκε δυναμικά το 2018 – και ίσως φέτος να αποφασίσει να μην μένει πλέον με τη μαμά της, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People παραδέχεται πως αποφεύγει πλέον να μιλά για τα προσωπικά της, χωρίς, όμως, να κρύβεται, ενώ μιλά για τη σχέση της με τον πατέρα της, Γιάννη Βούρο που είναι περισσότερο φιλική παρά η κλασσική σχέση μπαμπά-κόρης.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε βάθος λίγων ετών;

Σε πέντε χρόνια θέλω να έχω κάνει οικογένεια και παιδί. Να είμαι καλά εγώ και οι δικοί μου, να έχω δουλειά και να είμαι καλά με αυτό που κάνω.

Η σχέση σου με τον Γιάννη Βούρο σε τι κατάσταση είναι σήμερα;

Καλή! Δεν έχουμε την κλασική σχέση πατέρα – κόρης. Είμαστε περισσότερο φίλοι. Δεν βρισκόμαστε συχνά, λόγω υποχρεώσεων που έχουμε και οι δύο. Μιλάμε στο τηλέφωνο και φυσικά θα τον πάρω αν χρειαστώ κάτι. Πολύς κόσμος θεωρεί πως ό,τι έχω κάνει επαγγελματικά, είναι λόγω του πατέρα μου, αλλά δεν ισχύει αυτό. Δεν έχω πάρει καμία δουλειά χάρη στη σχέση μας. Αν ήθελα να κάνω θέατρο, σίγουρα θα με είχε βοηθήσει πολύ, αλλά ακόμα δεν το έχω σκεφτεί! (γέλια)