Ελληνίδα ηθοποιός: “Tη μεγαλύτερη επιτυχία την κάνω στη λαϊκή αγορά τα Σάββατα”

Ελληνίδα ηθοποιός: “Tη μεγαλύτερη επιτυχία την κάνω στη λαϊκή αγορά τα Σάββατα”

Την Μαρία Μοσχούρη την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Πέτα τη φριτέζα». Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό «TV Έθνος» περιγράφει αστεία περιστατικά που της συμβαίνουν όταν τη συναντούν τηλεθεατές αλλά και πως είναι να συνεργάζεται κανείς με τον Γιάννη Μπέζο.

Η επιλογή για τον ρόλο της Παυλίνας στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα» πώς έγινε;

Το καλοκαίρι που μας πέρασε με κάλεσαν σε ένα κάστινγκ για τον ρόλο της Παυλίνας και σε πολύ σύντομο διάστημα συμφωνήσαμε να τον κάνω. Ήρθε από το πουθενά για μένα. Βγήκα στο επάγγελμα όταν ακόμα, λόγω κρίσης, δεν γίνονταν δουλειές στην τηλεόραση και γι’ αυτό το να συμμετέχω σε τηλεοπτική σειρά μου φαινόταν απίστευτο!

Πρωταγωνιστείτε σε μια κωμωδία που έχει την αναγνώριση του κόσμου. Αισθάνεστε τυχερή γι αυτήν τη μεγάλη ανταπόκριση;

Είναι μια σειρά που βρήκε το κοινό της και έχει φανατικούς τηλεθεατές ήδη από τον πρώτο χρόνο προβολής της και φυσικά νιώθω τυχερή γι’ αυτό.

Έχετε να μας διηγηθείτε κάποιο περιστατικό που να συνέβη στον δρόμο με αφορμή τον ρόλο σας στη «Φριτέζα»;

Το πιο συνηθισμένο είναι πως με πλησιάζουν με την απορία εάν είμαι όντως χαζή! Νομίζω πως τη μεγαλύτερη επιτυχία την κάνω στη λαϊκή αγορά τα Σάββατα. Μου κάνουν δώρο πράσα, ελιές, καρότα. Μου κάνουν εκπτώσεις. Και ο αγαπημένος μου κύριος στη λαϊκή είπε ότι υποδύομαι μια αλλοπρόσαλλη γυναίκα που έχει δύο άντρες και τους κάνει ό,τι θέλει!

Παθιάζεστε με ό,τι κι αν αναλαμβάνετε;

Προσπαθώ να δίνω το καλύτερο που μπορώ σε όλες τις δουλειές που αναλαμβάνω. Αλλά όχι, δεν με παθιάζουν όλα στον ίδιο βαθμό. Αυτό που προσπαθώ συνειδητά πάντως είναι να βρίσκω πράγματα που με ενδιαφέρουν σε κάθε συνθήκη.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Γιάννη Μπέζο;

Ο Γιάννης είναι εξαιρετικός συνεργάτης και αυτό θα σου το πουν όλοι όσοι τον συναναστρέφονται επαγγελματικά. Είναι ευγενής, δίκαιος, γενναιόδωρος, αστείος και συνεπής.