Ελληνίδα ηθοποιός: “Το GNTM και το “Shopping Star” θεωρώ ότι υποβιβάζουν τις γυναίκες”

Ελληνίδα ηθοποιός: “Το GNTM και το "Shopping Star" θεωρώ ότι υποβιβάζουν τις γυναίκες”

Στο περιοδικό «7 Μέρες TV» παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Γερασιμίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς αισθάνεται με την επέλαση των ριάλιτι στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τρόπο που κατά την ίδια επηρεάζουν τον τρόπο ζωής των σύγχρονων γυναικών.

«Δε βλέπω τίποτα από ριάλιτι. Το “Greece Next Top Model” και το “Shopping Star” θεωρώ ότι υποβιβάζουν τις γυναίκες. Όπως και οι εκπομπές με τα κουτσομπολιά. Βλέπω κάτι ονόματα κάτι πρόσωπα που ούτε ξέρω τι είναι, ποια είναι και τι κάνουν στη ζωή τους» υπογράμμισε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας:

«Βλέπω γύρω μου πανομοιότυπα κορίτσια, πανομοιότυπες γυναίκες, που είναι σίγουρα επηρεασμένες από αυτές τις εκπομπές. Αυτός είναι ο στόχος τους. Να μην υπάρχει ατομική προσωπικότητα. Η γυναίκα υποβιβάζεται από πάρα πολλά πράγματα. Υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που δουλεύει είτε με πολύ φανερούς τρόπους όπως είναι αυτά είτε με πιο πονηρούς και έξυπνους. Είναι μεγάλη η συζήτηση ανοίγουμε».

Παράλληλα, η Ελένη Γερασιμίδου τόνισε ότι τα ριάλιτι είναι πληγή για την κοινωνία. «Κι αν θέλετε γράψτε το. Ας μην παραληφθεί αυτό που λέω. Στόχος είναι η φθορά των συνειδήσεων».