Ελληνίδα ηθοποιός: “Είναι απαράδεκτο ένα μοντέλο να παίζει στο θέατρο”

Ελληνίδα ηθοποιός: “Είναι απαράδεκτο ένα μοντέλο να παίζει στο θέατρο”

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», μίλησε η Ρούλα Πατεράκη, η οποία αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.

«Δεν ήταν ποτέ η τηλεόραση στόχος μου και λυπάμαι πολύ που δεν ήταν, διότι όλες αυτές οι απόλυτες θέσεις είναι βλακώδεις. Θα μπορούσα να είχα κάνει και τηλεόραση αλλά δεν το έκανα. Θεωρούμε λίγο δύσκολη, ξινισμένο φρούτο για την τηλεόραση, αλλά είχα προτάσεις και ήμουν ψηλοπερήφανη, δεν τις δέχτηκα και τώρα μετανιώνω», είπε αναφερόμενη στα επαγγελματικά της.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος δεν δίστασε να την ρωτήσει αν τα μοντέλα μπορούν να παίζουν στο θέατρο, η ηθοποιός ήταν κάθετη.

«Δεν έχουν όλοι το δικαίωμα σε αυτό τον χώρο. Πιστεύω ότι όλο και λιγότεροι έχουν το δικαίωμα σε αυτόν τον χώρο, πιστεύω ότι όλοι οι χώροι πρέπει λίγο να αδειάσουν. Δεν σημαίνει ότι αν βάλεις μια φούστα πλισέ είσαι πιο κοντά στον Ίψεν και τον Στρίντμπεργκ από κάποιον άλλο που φοράει στενή φούστα. Εγώ ξέρω ότι θέλει άλλα πράγματα. Ένα μοντέλο που παίζει στο θέατρο το θεωρώ τελείως απαράδεκτο, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό μοντέλο. Αν πάω σε μια πασαρέλα θα πω ότι ορισμένα μοντέλα δεν πρέπει να είναι», είπε η Ρούλα Πατεράκη.