Ελληνίδα ηθοποιός δήλωσε πως θέλει να μπει στο Celebrity Big Brother

Ελληνίδα ηθοποιός δήλωσε πως θέλει να μπει στο Celebrity Big Brother

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ματίνα Νικολάου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι θα δεν θα έλεγε «όχι» σε μία πρόταση συμμετοχής στο Celebrity Big Brother αν γινόταν για σκοπό…. φιλανθρωπικό!

Η ηθοποιός και συμπαρουσιάστρια του Νίκου Μουτσινά στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλό Μεσημεράκι» μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο για τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που έχει φέρει στη ζωή της ο κορονοϊός, καθώς ο τραγουδιστής σύντροφός της Βασίλης Πορφυράκης έχει κάνει από τον Μάρτιο μόνο ένα μεροκάματο.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη φιλία της με τον Νίκο Μουτσινά και τη Ζέτα Μακρυπούλια και τις συμβουλές που της έδωσαν όταν χώρισε από τον σύζυγό της.

«Την περίοδο του χωρισμού, η συμβουλή ήταν μία από την παρέα: μην κάνεις έτσι, δεν τελείωσε η ζωή σου. Εγώ πίστευα ότι έχει τελειώσει η ζωή μου, ότι δεν θα έχω ξανά σχέση, ότι έμεινα μόνη μου με ένα παιδί, καταστροφολογία. Το έχω παραδεχτεί πάρα πολλές φορές και τους έχω ζητήσει και συγγνώμη για τον τρόπο που αντιμετώπιζα τότε την κατάσταση, ήμουν μια άλλη», εξομολογήθηκε η Ματίνα.

«Ζήτησα συγγνώμη γιατί τους είχα τρελάνει, δεν πέρασαν καλά, μαζευόμασταν κι έκλαιγα, ήμουν το μόνο θέμα εγώ, ο χωρισμός μου, δεν ήταν δίκαιο», δήλωσε η ηθοποιός.

Παράλληλα, δήλωσε ότι θα μπορούσε να δει τον εαυτό της στο Celebrity Big Brother που φαίνεται να ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ.

«Αναλόγως ποιοι άλλοι celebrities θα ήταν! Για φιλανθρωπικό σκοπό θα το έκανα άμα είχαμε μία ωραία παρέα και με ανθρώπους που δεν ξέρω celebrities αλλά για λίγες μέρες», αποκάλυψε η Ματίνα Νικολάου.