Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Το όνειρο ζωής μου ήταν να γίνω σκουπιδιάρα»

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Το όνειρο ζωής μου ήταν να γίνω σκουπιδιάρα»

Πρόκειται για μια ηθοποιό, που σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Έχει αφήσει τη δική της ιστορία στο θέατρο και την τηλεόραση, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχίες.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, ήταν καλεσμένη στης εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και προχώρησε μία συνέντευξη εκ βαθέων. Η ηθοποιός συζήτησε στο Τατιάνα Live για την επαγγελματική της πορεία.

«Με τους ηθοποιούς γίνεται ότι γίνεται και στα υπόλοιπα επαγγέλματα. Βέβαια, το μόνο θετικό της δικής μου δουλειάς είναι ότι ο κόσμος ακόμα πάει στο θέατρο. Πάντα ο κόσμος στήριζε το θέατρο, γιατί το θέατρο σε ανακουφίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά στην παρουσιάστρια.

Σκετικά με την επιλογή της εξήγησε: «Εγώ γεννήθηκα με την ιδέα ότι θα κάνω θέατρο. Το πρώτο μου επάγγελμα ήταν σκουπιδιάρα και μετά θέατρο, δεν είχα άλλο. Το όνειρο της ζωής μου ήταν να γίνω σκουπιδιάρα. Ήμουν πολύ μικρή και επειδή στο σπίτι δεν με άφηναν καθόλου να ασχολούμαι με τα κουζινικά, δηλαδή δεν πλησίαζα την κουζίνα. Έμενα τότε στην Ι. Δροσοπούλου, που ήταν όλο νεοκλασικά, ήταν μια μαγική γειτονιά, και πέρναγε μία και σκούπιζε, που ήταν του Δήμου. Κι έλεγα “εγώ θα γίνω σκουπιδιάρα και θα έχω μια σκούπα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να σκουπίζω…”. Τέτοιου είδους αντίδραση ήταν αυτή. Και μετά ηθοποιός, δεν είχα άλλο».